Search
Close this search box.

Predstavljamo vam BAFE SHOWROOM STORE i pozivamo da se prijavite na BAFE!

Povodom devetog po redu Balkan Art Fashion Event-a, koji će ujedno obeležiti i pet godina postojanja ove alternativne modne manifestacije, nastale sa idejom da se promoviše prvenstveno domaća, a zatim i regionalna modna scena, BAFE tim se odlučio na jedan novi korak koji će dodatno pružiti šansu mladim i nedovoljno afirmisanim dizajnerima, da svoj rad pokažu i približe široj publici.

Ovim putem vas pozivamo da budete deo prvog BAFE showroom store-a, jedinstvenog prostora u kojem će dizajneri imati priliku da izlože i prodaju svoje kreacije – od aksesoara i nakita, jednostavnih majici i košulja, do high-fashion komada za specijalne prilike.

U okviru ovog jedinstvenog showroom-a, biće organizovane i edukativne radionice, stajling i makeup konsultacije sa kupcima i dizajnerima kao i druge promocije, kako bi se rad domaćih i regionalnih dizajnera promovisao u najboljem mogućem svetlu.

Poseban BAFE PR tim će biti nadležan za besprekorno funkcionisanje i online promociju BAFE showroom store-a, kako bi svim dizajnerima i klijentima pružio maksimalnu podršku i uslugu, onakvu kakva dolikuje svetskim modnim kućama.

U koliko želite da budete deo BAFE showroom store-a, možete poslati ​vašu prijavu na mail dizajneri@bafe.rs. Prijava bi trebalo da sadrži vas CV kao i stvari koje želite da izlažete u showroomu. ​Prijave mozete slati do 15. novembra 2017.​

 

What is currently going on in BAFE

We support young fashion creatives from all Balkan countries. By them we mean not only fashion designers but all the other talented people involved in fashion in any possible way. 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts