Adriana clothing – Odeća sa pečatom ženstvenosti i otmenosti

Iako živimo u vremenu kada devojke sve više liče jedna na drugu, kako likom, tako i po odevnim kombinacijama, mlada dizajnerka Adriana Dobrović je rešila da u svoj svet kreacija unese posebnost. 

Za sve one prave dame, dame sa stilom i istančanim ukusom. Za dame koje vole otmene i ženstvene stajlinge, mlada dizajnerka se potrudila da stvori čitavu oazu haljina, mantila, pantalona i kompleta.

U svoje kreacije unosi posebnu ljubav i pažnju, ali i u sam odabir materijala. Svaki kupac, osim što će poneti primetan ijedinstven model, mora se osetiti i udobno u pažljivo odabranim materijalima.

Nina Seničar, poznata manekenka, Sunčica Travica, takođe poznati model i devojka sa modnim ukusom, Jovana Knežević, novinar i urednik magazina, samo su neke od poznatih dama i poznavaoci mode koje su ponele ove prelepe modele.

Ono što će takođe obradovati sve dame koje žele da naruče ove divne kreacije, a to je da Adriana šalje porudžbine širom sveta.

Za sve narudžbine posetite Instagram profil adrianaclothing.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

NOVE TENDENCIJE ’60

Izložba “Nove tendencije ’60” predstavlja svojevrstan omaž umetničkoj sceni u Italiji šezdesetih godina prošlog veka. U fokusu su tri izložbe: “Gencay, Brtka, Franchini” održana u