Search
Close this search box.

Predstavljamo novu liftactive B3 anti – dark spots noćnu kremu sa čistim retinolom protiv hiperpigmentacijskih fleka

Efikasna formula sa retinolom i niacinamidom namenjena je noćnoj nezi, kada je regeneracija naše kože još intenzivnija tako da se postiže maksimalan efekat.

Hiperpigmentacijske flekice na koži mogu da se pojave bilo kada, uporne su i mogu da naruše samopouzdanje, ali nisu nepobedive kako se obično misli. U to je mogao da se uveri svako ko je probao dve efikasne formule protiv hiperpigmentacijskih fleka brenda Vichy Liftactiv B3 DARK SPOTS serum i Liftactiv B3 ANTI-DARK spots SPF50 kremu. Dobra vest je ta, da je Liftactiv linija sada dobila pojačanje – Liftactiv B3 ANTI-DARK spots noćnu kremu protiv hiperpigmentacijskih fleka sa čistim retinolom, koja ovaj problem tretira u različitim slojevima epiderme tokom noći, kada je aktivnost melanocita na minimumu, a ćelijska obnova na vrhuncu.

 

ZAGAĐENJE POGORŠAVA FLEKE

Hiperpigmentacijske mrlje mogu nastati usled hormonske neravnoteže ili kao reakcija na povrede kože, ali su najčešće posledica izlaganja suncu. Koža reaguje na UV zrake stvarajući više pigmenta melanina, koji se grupiše u mrlje, dok ih zagađenje dodatno pogoršava, ustanovili su stručnjaci iz Vichy-ja tokom četiri decenije pionirskih istraživanja o ekspozomu kože. Ovaj pojam se odnosi na skup svih spoljnih i unutrašnjih faktora koji utiču na zdravi izgled i lepotu našeg najvećeg organa.

RETINOL I NIACINAMID – DUO BEZ PREMCA

Liftactiv B3 ANTI-DARK spots noćna krema protiv hiperpigmentacijskih fleka sa čistim retinolom razvijena je na temelju naučnih saznanja kako bi problem hiperpigmentacijskih fleka tretirala „u korenu“. Njena jedinstvena formulacija sadrži 4% moćnog niacinamida (vitamin B3) i 0,15% čistog aktivnog retinola.

Krema sa niacinamidom deluje na hiperpigmentacijske mrlje tako da na nivou epiderme sprečava migraciju melanina i formiranje mrlja, dok istovremeno posvetljuje postojeće fleke. Sa druge strane, retinol, zvezda u anti-age nezi kože, ubrzava obnovu ćelija, pa je koža podmlađena i osvežena, a ten ujednačen sa manje bora i fleka.

PRIDRŽAVAJTE SE PROTOKOLA

Kliničkim studijama je potvrđeno da 98% ispitanika primećuje da su hiperpigmentacijske fleke manje vidljive 1usled korišćenja Liftactiv B3 Protokola koji čine Liftactiv B3 dark spots serum i Liftactiv B3 anti-dark spots SPF50 krema. Redovnom primenom Liftactiv B3 Protokola smanjenje hiperpigmentacijskih fleka primetno je čak 88%.2

Za najbolje rezultate, budite dosledni u protokolu. Ujutru posle čišćenja nanesite nekoliko kapi Liftactiv B3 dark spots seruma, koji će vam pružiti pouzdanu zaštitu protiv stvaranja hiperpigmentacijskih fleka, dok će postojeće fleke na koži umanjiti i učiniti manje primetnim. Drugi, suštinski važan korak je SPF zaštita, jer izlaganje sunčevim zracima može izazvati nove i pogoršati postojeće fleke. Zato nakon seruma svakog dana nanesite Liftactiv B3 anti-dark spots SPF50 kremu koja osim što pruža UV zaštitu uspešno koriguje postojeće hiperpigmentacijske fleke, zaglađuje bore i osvežava ten.

Zbog visoke koncentracije dermatološki aktivnih sastojaka, nije neuobičajeno da osetite crvenilo, bockanje ili suvoću kože nakon primene Liftactiv B3 ANTI-DARK spots noćne kreme protiv hiperpigmentacijskih fleka sa čistim retinolom. Kako bi se dobili maksimalni rezultati, prve nedelje proizvod se nanosi dva puta nedeljno, druge nedelje upotrebu povećati na svako drugo veče, dok se treće nedelje proizvod nanosi svake večeri, u količini u skladu sa tolerancijom vaše kože. Iako je dnevna krema ovog protokola, Liftactiv B3 anti-dark spots SPF 50 obogaćena zaštitnim faktorom, kada se koristi u kombinaciji sa aktivnim sastojcima, budite sigurni da tokom dana redovno obnavljate zaštitni faktor. U tome vam može pomoći UV-Age Daily vodeni fluid protiv znakova foto-starenja kože SPF50+.

Da biste ove pojave sveli na minimum, koristite kremu u večernjoj rutini na sledeći način:

Prve nedelje dva puta nedeljno.

Druge nedelje svako drugo veče.

Treće nedelje svake večeri.

U slučaju da nelagodnost potraje, povećajte broj dana između korišćenja.

Da biste uklonili postojeće mrlje i sprečili pojavu novih, koristite efikasan protokol iz Vichyjeve Liftactiv B3 linije. Brend Vichy je preporučen od strane 70.000 dermatologa. Zaštita od sunca je na prvom mestu, ali ne zaboravite da se borba protiv flekica i bora ne završava ni kada sunce zađe za horizont. Liftactiv B3 ANTI-DARK spots noćna krema protiv hiperpigmentacijskih fleka sa čistim retinolom doprineće da se svakog jutra probudite sa kožom koja je vidljivo blistavija i podmlađenog izgleda, sa manje bora i flekica. Zdravlje je bitno, počnite od svoje kože!

Više o Vichy anti-age B3 protokolu za hiperpigmentacijske mrlje i novom proizvodu potražite na Vichy.rs sajtu, a proizvode iz Liftactiv B3 linije potražite u apotekama.

1 Samoprocena, 49 žena, 2 meseca. Rezultat se odnosi na korišćenje B3 protokola koji se sastoji od B3 seruma i B3 dnevne kreme SPF50.

2 *Klinička ocena, prosečan rezultat prema površini hiperpigmentisanih fleka naziran na 33 % uzoraka nakon 2 meseca – u proseku –65 % na 35 žena.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts