Podrška lokalnim dizajnerima u Knjaževcu

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

U vreme pandemije, kada je podrška vrlo bitna, nova organizacija Art Address i već poznat javnosti Journey One Fashion Night udružili su snage, kreativnost i stvorili event koji ovog puta ima za cilj da pruži podršku lokalnim dizajnerima u Knjaževcu.

Kolekcije za proleće/leto 2021 predstaviće brendovi: Adress (Andrijana Jevtić), Sisters Code Atelier (Bojana i Vladana Veljković) x Kamije (Katarina Bogosavljević, Jelena Videnović i Mirjana Vitomirov).

Specijalan make up look osmislila je Aleksandra Apelić, a make up partner dogadjaja je Kiko Milano vodeći make- up brend u Italiji, koji je dostupan u celoj Srbiji.

Quvidis aplikacija vam pomaže da ostanete bezbedni i primate poruke sa mesta koja ste posetili. Koristite aplikaciju na bilo kom mestu sa istaknutom Quovidis oznakom i ostanite sigurni.

Posetioci modne večeri uživaće u vinima vinarije Jović. „Osetite ljubav i tradiciju koja traje generacijama“

Domaćin modne večeri je Zavičajni muzej Knjaževac, a goste će zabavljati rok muzičar Dejan Gvozden, koji će izvesti dve nove pesme kao i najveće hitove Kristala.

Podrška lokalnim dizajnerima: Upoznajte brendove koji će se predstaviti

Još jedan od brendova u svetu mode je Adress. Ovaj brend je poznat po tome što ga mnoge poznate ličnosti nose već godinama unazad. Nežne haljine, kosulje, pa čak i suknje izradjene od svile samo su neki od prepoznatljivih komada ovog brenda. Adress brend obožavaju poznate ličnosti kao što su Jelena Gavrilović i Snežana Dakić.


Modni brend Sisters Code Atelier kreirao je svoju drugu kapsula kolekciju venčanica za proleće/leto 2021. Sisters Code Atelier „Le marriage“ kolekcija delo je kreativnog dvojca Bojane i Vladane Veljković. Za razliku od prethodne kolekcije u kojoj su dominirale italijanska čipka, til i cvetni ukrasi, ovoga puta čitavom kolekcijom upečatljivo vlada američki saten u mlečnobeloj boji. Mini haljine A kroja, V izrezi na leđima, top i suknja sa karnerima – samo su neki od modela i detalja koji mogu ulepšati wedding priču.
Aksesoari koji će upotpuniti stajling: SCA minđuše, ogrlice i narukvice izrađene od srebra, osvojiće vas svojom elegancijom, dok će mini tote kožna torba poslužiti da budete prepoznatljivi u svakom trenutku.

Brend koji izradjuje modnu obuću Kamije, ekskluzivno je dizajnirao modele od kože za ovu kolekciju. Sandale i štikle u žutoj , ljubičastoj, narandžastoj boji definitivno su favoriti za letnju sezonu.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

PUTEM ŠAMPIONA – OD STVARNOSTI DO FILMA

Novak Đoković Fondacija priredila zanimljivu prezentaciju programa Putem šampiona kroz specijalnu projekciju tematski srodnog filmskog hita „Kralj Ričard“ o jedinstvenom razvojnom putu čuvenih teniskih sestara