Održan prvi Art Address & Journey One Fashion Night

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

Art Address & Journey One Fashion Night održan je 10. jula u Zavičajnom muzeju Knjaževac. Kolekcije za proleće/leto 2021 predstavili su modni brendovi Adress, Sisters Code Atelier i Kamije. Pored Vladane Veljković, jedne od organizatorki, posetiocima se obratio i direktor muzeja Milan Živković, koji izjavio sledeće,  “Zavičajni muzej Knjaževac postoji preko  40 godina, a mi večeras pišemo istoriju našeg grada, jer ovakav jedan dogadjaj, ovakva modna revija se dešava u našem muzeju po prvi put”.

Večeras smo posebno ponosni, što smo deo jedne šire priče, koja na simboličan način, svet dovodi u naš mali i lepi grad. Svi mi veliku zahvalnost dugujemo, ovim divnim damama – Vladani, Bojani, Andrijani i Katarini koje su uložile,ogromnu energiju, trud, kreativnost i ljubav da bi učinile da se ovo veče desi.

Brend Adress odlikuju nežne haljine, košulje i suknje izrađene od svile, a to su samo neki od prepoznatljivih modela ovog brenda, koje smo imali prilike da vidimo. Jedna od naših najpoznatijih novinarki Snežana Dakić, nosila je modele brenda Adress i sandale Kamije i time pružila podršku lokalnim dizajnerima.
Modni brend Sisters Code Atelier predstavio je svoju drugu kapsula kolekciju venčanica za proleće/leto 2021. Sisters Code Atelier „Le marriage“ u saradnji brendom cipela Kamije koji je dizajnirao modele posebno za ovu kolekciju. Za razliku od prethodne kolekcije u kojoj su dominirale italijanska čipka, til i cvetni ukrasi, ovoga puta čitavom kolekcijom upečatljivo vlada američki saten u mlečnobeloj boji. Mini haljine A kroja, karneri  – samo su neki od modela i detalja koji mogu ulepšati wedding priču.

Specijalan makeup look osmislila je Aleksandra Apelić, asistent šminkerke: Gabrijela Radovanović.

Rok muzičar Dejan Gvozden,  premijerno je izveo dve nove pesme sa solo albuma, kao i najveće hitove Kristala.

Veliko interesovanje publike, učinilo je da modno veče zaista bude magično.

Dogadjaj su podržali: Kiko Milano Srbija, Zavičajni muzej Knjazevac, Vinarija Jović, Aplikacija Quovidis i FashionMag42 magazin.

FOTO: Saša Milutinović

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

PUTEM ŠAMPIONA – OD STVARNOSTI DO FILMA

Novak Đoković Fondacija priredila zanimljivu prezentaciju programa Putem šampiona kroz specijalnu projekciju tematski srodnog filmskog hita „Kralj Ričard“ o jedinstvenom razvojnom putu čuvenih teniskih sestara