Search
Close this search box.

Počeli CeraVe dani za studente

POČINJU CERAVE DANI ZA STUDENTE:
PROVERITE ZAŠTO JE DERMATOLOG PRAVA ADRESA ZA SAVETE O NEZI KOŽE
Povodom Dana studenata 4. aprila, poznati američki brend Cerave je pokrenuo projekat ,,Cerave days” na 5 fakulteta u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a sa ciljem da osvesti mlade i studente o važnosti zdravlja kože i edukuje ih o pravilnoj svakodnevnoj nezi kože.

U kakvoj su vezi bubuljice i ispitni rokovi jedna je od večitih studentskih zagonetki. Odgovor na ovo i slična pitanja, studenti u Beogradu, Novom Sadu i Nišu dobiće direktno od stručnjaka na CeraVe danima koje tokom aprila za njih organizuje ovaj američki dermokozmetički brend kreiran u saradnji sa dermatolozima, sa ciljem da ih edukuje i uputi u osnove pravilne nege kože.
Prvi u nizu edukativnih događaja priređen je juče na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, uoči Dana studenata koji se obeležava danas, 4. aprila. U dvorištu fakulteta studentima je na raspolaganju bio dermatolog za besplatan pregled kože i savete kako da je neguju prema tipu i stanju. U opuštenoj atmosferi uz kafu i neizbežne selfije, studenti su se družili i prepustili jedinstvenom CeraVe iskustvu.

KAKO PREKINUTI ZAČARANI KRUG AKNI
Pored saveta, studenti i studentkinje su na štandovima dobili testere CeraVe proizvoda za čišćenje i krema za negu lica i tela, čija planetarna slava počiva na ceramidima, molekulima lipida koji su prirodno zastupljeni u koži, i jedinstvenoj patentiranoj MVE tehnologiji sporog otpuštanja za dugotrajni efekat. Ova naučno potkovana kombinacija uspešno obnavlja kožnu barijeru koja je naša prva linija odbrane od čestica zagađenja, bakterija, UV zračenja i drugih spoljnih faktora.
Svi koji su želeli da se detaljnije informišu o adekvatnoj nezi kože mogli su da prate panel diskusiju u amfiteatru FON-a i na kraju diskusije pitaju stručnjake sve što ih interesuje. Pokazalo se da mlade najviše muče akne, a neretko i ekcemi i izrazito suva koža. Na njihova pitanja odgovarali su učesnici panela: specijalista dermatovenerologije dr Jovana Majstorović, predstavnica CeraVe brenda Anja Vujčić i brend ambasador Dušan Petrović.

,,Veliko mi je zadovoljstvo što sam deo ovog projekta edukacije mladih o pravilnoj nezi kože, jer oni ponekad znaju da traže savete na pogrešnom mestu. Koža je naš najveći organ i prva linija zaštite i neophodna joj je adekvatna nega u zavisnosti od tipa. Iz prakse vidimo da veliki broj mladih ima kožu sklonu nepravilnostima, da ih muče akne koje često izlaze pred ispite, što nimalo ne čudi jer koža itekako reaguje na stres. Važno je da im mi dermatolozi pomognemo u pronalasku najboljih rešenja i zato je CeraVe kao brend koji su razvili dermatolozi pravi partner za ovakve akcije,’’ istakla je specijalistkinja dermatoverenologije, dr Jovana Majstorović.

CeraVe dani nastavljaju se u istom formatu na beogradskom Univerzitetu Singidunum (5. aprila) i u Studentskom gradu (7. aprila), a potom na Medicinskom fakultetu u Nišu (10. aprila) i novosadskom Filozofskom fakultetu (12. aprila) sa ciljem da se što većem broju studenata omogući prilika za stručno savetovanje na temu nege kože.

CERAVE JOŠ DOSTUPNIJI STUDENTIMA U SRBIJI
Tokom trajanja ovog edukativnog projekta, u periodu od 3. do 16. aprila, u partnerskim apotekama važi specijalna akcija za studente koja im donosi 20 odsto popusta na sve CeraVe proizvode uz indeks ili studentsku karticu. Tim povodom, studenti će imati priliku da odaberu svoj željeni proizvod a iz širokog asortimana brenda koji obuhvata proizvode za čišćenje, negu lica i negu tela za različite tipove kože: suvu, masnu, mešovitu i izrazito suvu i grubu kožu.

Među mladima je naročito popularna nedavno predstavljena linija Blemish Control za kožu sklonu nepravilnostima, koja obuhvata Gel za čišćenje i Gel za kožu sklonu nepravilnostima. Kultni status stekli su i proizvodi za čišćenje za lice i telo, specifično prilagođeni za svaki tip kože, poput Hidratantne emulzije za čišćenje lica i Penušavog gela za čišćenje lica koji čiste, hidriraju i uklanjaju višak sebuma, bez narušavanja zaštitne barijere kože. A kao favoriti za negu suve kože koja predstavlja problem svim generacijama, ne samo mladima, izdvojili su se Hidratantni losion i Hidratantna krema, koji sadrže nežne, ali delotvorne sastojke za hidrataciju i negu, kao i ceramide za pomoć u obnovi barijere.
Više informacija o brendu CeraVe, aktuelnom asortimanu i listi partner apoteka koje učestvuju u akciji za studente možete pronaći na zvaničnoj stranici brenda.
#CeraveDays #Developedwithderms #CeraVeSrbija

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts