Search
Close this search box.

HIDRIRANA KOŽA JE SVEŽA I PODMLAĐENA KOŽA!

HIDRIRANA KOŽA JE SVEŽA I PODMLAĐENA KOŽA!

Tokom Dana Eucerina, od 6-8. Aprila, u Eucerin® partner apotekama, svi Eucerin® preparati mogu se nabaviti po ceni sniženoj za 20%

Kako se osećate kada se u toku dana osetite umorno i dekoncentrisano i popijete čašu vode?
Upravo tako – sveže i probuđeno – oseća se i naša koža kada joj pružimo dodatnu negu hidrantnim serumima.

Hidrantni serumi imaju laganu formulaciju i koža ih brzo upija, a sadrže aktivne principe u većoj koncentraciji, zato daju brze i vidljive efekte. Takođe, trenutno i dugotrajno hidriraju kožu, čineći da vaša koža izgleda sveže i ima zdrav sjaj, a bore budu manje vidljive.
Hidratni serumi čak mogu “nadoknaditi” nekoliko sati sna koji vam nedostaju i učiniti da vaša koža izgleda sveže i podmlađeno uprkos neprospavanoj noći ili nizu dana prepunih obaveza i stresa. Mnoge dame zbog toga ih koriste svakodnevno, ujutru i uveče, a pred važne događaje, za još bolje trenutne efekte, nanesu ih kao masku.
Znači, ne izostavljajte hidrantne serume iz svoje dnevne rutine, a uz to imajte u vidu da među hidratnim serumima postoje razlike. Određeni serumi su specijalno formulisani
da obezbede našoj koži dodatnu hidrataciju tokom dana, dok drugi rade u korist lepote naše kože tokom noći.

Eucerin ® Hyaluron-Filler Hidro Booster je izuzetno lagan i osvežavajući serum, brzo se upija i zato je idealan za jutarnju, brzu rutinu nege, kao podloga za šminku.
Odgovara svakom tipu kože, bilo da je po tipu suva, normalna ili masna, pogodan je čak i za osetljivu kožu. Zbog svoje izuzetno lagane strukture posebno odgovara osobama koje ne vole
preparate koje osećaju kao “teške” nakon nanošenja. Sadrži samo 11 sastojaka, a njegovo moćno dejstvo počiva, pre svega, na udruženom dejstvu hijaluronske kiseline srednjeg i kratkog lanca i glicerina.

Eucerin®Hyaluron-Filler Noćni Hidro Booster u osnovi formulacije sadrži hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca. Prva vezuje vodu na površini kože, a druga prodire dublje u kožu, do mesta gde nastaju bore. Glicerin u ovom serumu obezbeđuje veoma visoku hidrataciju, dok pro vitamin B5 aktivno regeneriše i jača kožu preko noći. Uz to Vitamin E štiti kožu od oksidativnog stresa.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts