Search
Close this search box.

PLATINASTA NEGA ZA ZRELU KOŽU

PLATINASTA NEGA ZA ZRELU KOŽU

Lepota žene u pedesetim godinama znači da se ona oseća odlično u svojoj koži i da odiše odmerenošću i samopouzdanjem. I lice joj je blista – što znači da sigurno koristi i neki odličan preparat koji briše godine sa njenog lica, a nju čini energičnom i gracioznom. Možda je to baš novi Avon Platinum Lift&Tighten serum

Pravo iz laboratorije kompanije Avon stiže novi Anew Platinum Lift&Tighten serum zahvaljujući čijoj inovativnoj formuli koža lica za vrlo kratko vreme postaje osvežena, zategnuta i hidrirana.

Glavni sastojak je nagrađivani protinol koji pospešuje proizvodnju dvostrukog kolagena, a biopolimeri momentalno daju koži zategnut izgled koji traje tokom celog dana.

Ali ono što je najvažnije – efekat nije kratkotrajan. Nakon samo nedelju dana redovnog korišćenja, postiže se zaglađen izgled finih linija, a za dve nedelje definišu se konture lica!*

Namenjen je svim damama koje imaju 55+ godina i žele dodatnu čvrstinu i sjaj kože, a za optimalne rezultate preporučuje se kombinacija seruma i Anew Platinum dnevne i noćne kreme.

Kako se koristi? Nanesite kap seruma pre kreme na lice i vrat. I pustite da platinasta magija učini svoje!

Pozdravite se sa sitnim borama i umornim izgledom  – poručite novi Anew Platinum Lift&Tighten serum koji je dostupan od 1. oktobra u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs, po ceni od 1890 dinara. Ako poručite onlajn stiže direktno na vašu adresu.
*Odnosi se na osećaj na površini kože, na osnovu studije potrošača sa 132 učesnika

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts