Search
Close this search box.

FashionMag42 Beauty & Fashion Forum  powered by Zepter

FashionMag42 Beauty & Fashion Forum  powered by Zepter
Osmi po redu Beauty & Fashion forum sada već tradicionalni događaj Fashionmag42 magazina posvećen modi i lepoti održao se 28. septembra u hotelu Zepter na Terazijama.
Svetlana Sremčević

Sam početak programa obeležio je i odličan panel “ Nega pre  šminkanja i jesenji must have proizvodi sa Svetlanom Sremčević. Pored koristnih saveta za negu kože lica, jedna od najpoznatijih celebrity makeup artist nam je okrila kako sa par proizvoda možemo same da se našminkamo i kako su kremaste strukture proizvoda idealne za svaki tip kože.

Stanislava Jović

Stanislava Jović predstavila je novi Avene Hydrance Boost koncentrovani hidratantni serum koji pruža intenzivnu, trenutnu i dugotrajnu  hidrataciju čak i do 48 sati dehidriranoj osetljivoj koži. Ne samo da pojačava hidrataciju  i vraca koži ravnotežu odličan je booster za jačanje hidratacijske rutine.

 
Zatim imali smo prilike da se upoznamo i sa proizvodima: Xeracalm Nutrition, Ducray Anaphase samponom i suplementima protiv opadanja kose.
 

Xeracalm Nutrition Hidratantno mleko namenjeno za suvu i osetljivu kožu. Brzo se upija, koristi se za lice i telo. Namenjeno je odojčadi, deci i odraslima, pomaže u obnavljanju kože i smanjuje osećaj zategnutosti. Tekstura kombinuje bogatstvo kreme i fluidnost losiona što omogućava brzo nanošenje. Ne isušuje.

Milica Mićanović

Milica Mićanović nam je predstavila suplemente koji pomažu u jačanju vlakana kose i noktiju, koji pomažu u smanjenju opadanja kose.

 
Anaphase+ šampon je savršena dopuna tretmanima protiv opadanja kose.
Formula sadrži vitaminski kompleks (B5, B6 i B8), koji nudi osnovne hranljive sastojke neophodne za rast snažne kose.
 
Monolaurin će usporiti opadanje kose delujući na enzime odgovorne za opadanje kose.
Specifična formula sa tokoferil-nikotonatom, ruscusom i hidroliziranim proteinima pšenice posebno je prilagođena oslabljenoj i umornoj kosi, a vraća joj snagu, otpornost i strukturu.
 
 
Ducray Anacaps Reactiv je dodatak ishrani koji obezbeđuje esencijalne hranljive materije za zdrav razvoj kose i noktiju, pomaže u jačanju vlakana kose i noktiju, pomaže u smanjenju opadanja kose.
 

Drugi deo foruma posvetili smo Mesoestetic antiage liniji. Marija Dročić iz Medest Srbija nam je izdvojila proizvod za kućni negu antistress mask intezivnu masku, koja umiruje i ublažava crvenilo i osetljivost kože.

 MEDEST Srbija u Beogradu oprema poliklinike, centre medicinske estetike, kozmetičke salone i privatne ordinacije u Srbiji. U ponudi se nalaze se uređaji vodećih svetskih brendova iz oblasti dermatologije, dermoestetike, fizikalne terapije, rehabilitacije, sportske medicine i wellnessa. Specijalizovani smo u prodaji i edukacijiu oblasti estetske medicine i dermatologije.

Zastupnici smo više renomiranih inostranih kompanija: Venus Concept, , Foto Finder, Biotec Italia, Erchonia Lasers, Mesoestetic, Fillmed.

Od 2020. godine smo zastupnici za Fillmed

Od 2017. godine smo zastupnici za Mesoestetic i FotoFinder.

Od 2016. godine smo zastupnici Genesis Biosystems i GMV (DermaFrac i Plexr).

Od 2015. godine smo zastupnici Venus Concept Ltd.

Od 2014. godine smo zastupnici Erchonia Ltd.

Našim klijentima osiguravamo:

• Kvalitet (dobitnici brojnih Eureka projekata i nagrada za inovacije)

• Serificiranost opreme (CE 0123, FDA, ISO, TUV, CE, HALMED)

• Edukaciju (prema ISO standardu), dodatna usavršavanja i seminare

• Sertifikate (nakon završene obuke)

• Podršku 24 sata dnevno 7 dana u nedelji.

• Produženu garanciju – 24 meseca

• ServisO MESOESTETICU

Globalni lider u sektoru medicinske kozmetike i estetske medicine.

Godinama unazad, Mesoestetic je dobitnik nagrade za najbolje hemijske pilinge na svetu.

Takođe, proizvođač je najveće linije koktela za mezoterapiju i microneedling.

Naši bestselleri za akne i hiperpigmentacije godinama su vodeći specijalizovani tretmani u svetu.

Mesoestetic se od samog početka poslovanja zalaže za razvoj i plasiranje vrhunskih proizvoda sa naučno dokazanim rezultatima, stoga pružamo proverene i sigurne protokole u svetu estetike.

Mesoestetic 30% ukupnih godišnjih prihoda ulaže u istraživanje i razvoj novih proizvoda.

Nega kože je nauka koja se temelji na kliničkim dokazima, preciznim protokolima i izvrsnosti. Spajanjem medicinskog i kozmetološkog znanja, proučavanjem ponašanja ćelija i njihovih molekularnih mehanizama, možemo odrediti uzrok i dizajnirati preciznu formulu.

Razvijamo vrhunske medicinsko estetske proizvode, proizašle iz godina kontinuiranih istraživanja i potkrepljene dokazanim rezultatima, namenjene najzahtjevnijim stručnjacima za negu kože.

Verujemo da interdisciplinarni tretmani pružaju neograničen terapeutski pristup ciljano za sve potrebe kože.

Uz hemijske pilinge i microneedling, najpoznatiji smo po tretmanima Cosmelan i Acnelan.

COSMELAN je, uz medicinski Dermamelan, najefikasniji tretman za depigmentaciju u svetu. Zbog svog intenzivnog korektivnog efekta kojim regulišu prekomernu proizvodnju melanina u melanocitima, inhibiraju i kontrolišu povratak starih i pojavu novih pigmentacija. Ima dvostruko, korektivno i kontrolno delovanje, kojima postižemo kratkoročne (izbeljivanje) i dugoročne rezultate (držanje hiperpigmentacije pod kontrolom).

ACNELAN je jedinstveni i inovativni tretman za tretiranje akni u svim fazama. Sadrži jedinstveni, patentirani m.acne kompleks™, sa sinergijskim aktivnim sastojcima, poput salicilne kiseline, mandelične kiseline, natrijum lepargilata i šikiminske kiseline. Deluje na sve uzročnike akni i upalnih procesa i postiže dubinsko čišćenje, eliminaciju bakterija i sveobuhvatnu obnovu kože sklone aknama i seboreji.

Dragana Ferlinc jedna od omiljenih katering kuvara poznatih ličnosti podelila je sa nama njeno znanje i iskustvo  i otkrila kako da pripremio zdrav obrok koji ce nam omogućiti energiju tokom celog dana.

Partner Beauty & Fashion foruma Hyperlight Eyewear® pametne naočare pružaju efikasnu zaštitu od svetlosnih zagađenja kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru.

Patentirana, revolucionarna sočiva, s integrisanim derivatom fulerena C60, pretvaraju svaku svetlost (i prirodnu i veštačku), u hiperharmonizovanu svetlost koja je blagotvorna za čitav organizam.Hyperlight Eyewear® pametne naočare:

• Ublažavaju stres, depresiju i umor;

• Unapređuju koncentraciju, memoriju, san, produktivnost i vid;

• Ubrzavaju proces donošenja pametnih odluka!

Hyperlight Eyewear® pametne naočare: VIDIŠ VIŠE. MISLIŠ BRŽE. ŽIVIŠ BOLJE.

Moderatori FashionMag42 Fashion foruma su Vladana Veljković i Dragana Ferlinc.

Jovana Stević, glumica

Sledeći Beauty & Fashion Forum održaće se 22. decembra u hotelu Zepter u Beogradu.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts