Ovoj ordinaciji poznati veruju – DANIV

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

Ovoj ordinaciji poznati veruju – DANIV

Mokranjčeva 13 adresa je na kojoj su sinoć bili svi.

Veliki broj javnih ličnosti i predstavnika medija provodio se na glamuroznom partiju povodom otvaranja DANIV ordinacije za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju.

Ova savremena specijalistička ordinacija za plastičnu i rekontruktivnu hirurgiju i estetsku medicinu, pružaće svojim pacijentima veliki spektar usluga. 

DANIV” ordinacija je jedinstveni spoj najsavremenijih tehnika i procedura u službi lepote i ekspertskog pristupa plastičnoj hirurgiji. Tim doktora, na čelu sa plastičnim hirurgom dr Goranom Lazovićem, lepotu vidi kao nadgradnju zdravlja i svakom pacijentu pristupa na prilagođen način uvažavajući autentičnost kao osnovu lepote. 

Izuzetno mi je zadovoljstvo jer sam na čelu specijalističke ordinacije “Daniv”. Takođe nam je važno da javnost i naši pacijenti znaju da podjednako pridajemo značaj, estetici i “antiage” nezi , ali i rekonstruktivnoj hirurgiji koja je važan segment našeg poslovanja i pristupa u radu sa pacijentima. Mnogi pacijenti već unapred imaju pitanja, a mi na njih imamo odgovore do kojih je svako iz tima došao, nakon velikog iskustva i dugogodišnjeg rada sa pacijentima. Da bi se postigli određeni rezultati, potrebno je iskustvo, znanje, posvećenost i izuzetna komunikacija sa pacijentima, čemu mi u “DANIV” ordinaciji i težimo“. – rekla je generanalna Menadžerka Milena Živković. 

 

Svojim prisustvom ovaj događaj uveličali su i: Jelena Karleuša, Snežana Borjan, voditeljke Daniela Boračeva,  Ksenija Bujišić, Tijana Stojisavljević, Tijana Prica,  Petar Benčina, Danijel Pavlović, Anđelo Ranković, Marta Buzurović, Leon i mnogi drugi.

Foto: Nemanja Dedović

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

PUTEM ŠAMPIONA – OD STVARNOSTI DO FILMA

Novak Đoković Fondacija priredila zanimljivu prezentaciju programa Putem šampiona kroz specijalnu projekciju tematski srodnog filmskog hita „Kralj Ričard“ o jedinstvenom razvojnom putu čuvenih teniskih sestara