Ove tri boje kose dominirati će nastavkom 2022. godine

Ove tri boje kose dominirati će nastavkom 2022. godine

Saloni Ruža predstavljaju novi tretman posebno osmišljen za njegu obojane i oštećene kose

Ružin kreativni tim, kao i posljednjih 47 godina, kreira i lansira nove trendove pa smo za nadolazeći period osmislili tri nove Ruža Signature tehnike bojanja. Prva nosi naziv ‘B-Strong Hair’ i riječ je o plavoj boji kose koja može nastati kombinacijom pramenova ili globalnim bojanjem. Tehnike pramenova koje se mogu izvoditi su babylights, conturing ili balayage, koja omogućava glatki prijelaz nijansi iz tamnije u svjetliju. Ružini saloni nose titulu ‘Master of Balayage’ te s više od milijun izvedenih koloracija i tisućama zadovoljnih klijentica svakodnevno dokazuju da su najveći stručnjaci na području koloracije. ‘B-Strong Hair’ trend već sjajno nosi naša ambasadorica Tena Varga!

Tena Varga

Nadalje, među #RužaSignatureColor tu je ‘Delight Brown Hair’ koja predstavlja smeđu kosu u kombinaciji s plavim karamel pramenovima. Inspiraciju za ovaj koloristički trend pronašli smo u prirodnoj boji kose naše ambasadorice Helene Matić. Klijenticama koje se odluče na ovaj trend savjetujemo prirodno svjetlije pramenove koji će dodatno otvoriti i pomladiti njihovo lice.

Helene Matić

Posljednja u nizu boja koju naglašavamo unutar našeg Ruža Color Lab je ‘Lovely Red’ koja promovira zagasite narančaste do tamnocrvene crvene nijanse. Ružina ambasadorica Marija Nikšić s ponosom nosi najhrabriji koloristički trend ove sezone, u kojemu je igra narančastih i crvenih nijansi, kao i njega takvih nijansi bitna radi očuvanja sjaja i elastičnosti.

Marija Nikšić

A kako bi vaša obojena kosa zadržala intenzitet i sjaj Ružini stilisti su osmislili novi Hair Spa tretman Chroma Absolu, u kojem se korišteni proizvodi iz istoimene Kérastaseove linije. Kolekcija Chroma Absolu nudi širok spektar proizvoda koji su namijenjeni svim tipovima obojane kose. Cijeli proces njege podijeljen je u tri etape: kupka, njega i zaštita te zvijezda proizvod: Chroma Gloss, zaglađujući tretman za naglašeni sjaj kose.

Je li vaša kosa nakon prosvjetljivanja i nanošenja intenzivnih pigmenata u boji suha i porozna te sklona lomljenju ili je do njezinog oštećenja došlo učestalim postupcima bojanja? Chroma Absolu Hair Spa tretman uspješno će pročistiti, nahraniti i hidratizirati kosu te zaštititi boju od blijeđenja. Kosa je toliko njegovana da je i nakon 6 tjedana 92% intenziteta boje očuvano!

Osim u našem salonu u Vlaškoj 65, proizvodi iz nove Kérastaseove linije dostupni su i na našem webshopu. Sloganom “Ruža za savršenu kosu” jednostavno i sveobuhvatno su objedinjene misija, strast i cilj našeg brenda te želja da našim klijenticama pružimo najbolju njegu. Posebno osmišljeni i personalizirani Ružini Hair Spa tretmani uvelike će doprinijeti dugotrajnosti i intenzitetu odabrane boje te će pridonijeti tome da vaša kosa zasja punim sjajem.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts