Blossoming Beauty: Nova KIKO Milano kolekcija najavljuje prolećno buđenje

Uhvatiti savršen momenat u kome sve oživljava polazna je ideja koju su kreatori planetarno poznatog make up brenda KIKO MILANO utkali u svaki proizvod nove kolekcije Blossoming Beauty.

Zakoračite spremno i samouvereno u novu sezonu, birajući kozmetiku koja će podržati i olakšati vašu dnevnu rutinu.

BLOSSOMING BEAUTY SECRET GARDEN FACE TONER

Cvetni mirisi, buđenje čula i uzbudljivi novi počeci inspiracija su za prolećnu kolekciju koja, zahvaljujući satenskoj teksturi proizvoda i romantičnim koloritima osvežava kožu i priprema je za smenu godišnjih doba.

Započnite beauty ritual Secret Garden Face tonerom i Refreshing Eyes & Face serumom koji će vašem licu obezbediti potrebnu hidrataciju. Formula na vodenoj bazi obogaćena algama pruža blistavi, zdrav izgled kože

BLOSSOMING BEAUTY REFRESHING FACE AND EYES SERUM

Savršeno lagana formula Hydrating & Long Lasting pudera odlično će prijati koži, , čineći je istovremeno mekanom i sjajnom.

BLOSSOMING BEAUTY HYDRATING AND LONG LASTING BLURRING FOUNDATION – 06 5N CARAMEL

Mat završnica Floral bronzera obezbediće prirodan izgled kože, dodajući licu diskretno preplanuli efekat.  Make up doživljaj će dodatno upotpuniti cvetna reljefna tekstura proizvoda i mirisna nota cveta lotosa.

BLOSSOMING BEAUTY FLORAL BRONZER – 01 GOLDEN HONEY

Dazzling Liquid  senka za oči u kombinaciji sa Long Lasting Matte karminom zaokružiće nežan i romantičan make up look, dok će široka paleta nijansi pružiti bezbroj mogućnosti kombinovanja, od jednostavnije šminke za svaki dan, do glamuroznih i svečanih izdanja.

BLOSSOMING BEAUTY DAZZLING LIQUID EYESHADOW – 01 IRIS CHARM

 

BLOSSOMING BEAUTY LONG LASTING MATTE LIPSTICK – 04 GUAVA PINK

Za kraj vaše make up rutine, naglasite oči novom 3 in 1 maskarom. Postojanost, dodatno naglašeni volumen i dužina dobitan su trio za sezonu pred nama.

BLOSSOMING BEAUTY 3-IN-1 MASCARA

 

Kolekcija Blossoming Beauty dostupna je u prodavnicama KIKO Milano u šoping centrima Galerija, Ušće, BEO, Ada Mall i Delta Planet Niš, kao i u Fashion&Friends onlajn shopu i mobilnoj aplikaciji.                                                       

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Vanja Juranić

Fashionmag42 magazin je imao priliku porazgovarati sa rediteljkom Vanjom Juranić koja je privukla veliku pažnju sa filmom ‘Samo kad se smijem’ . Otkrila nam je

Nova Superhero kolekcija slavi ljubav!

Prava ljubav se lako nosi uz novu Superhero kolekciju! Mastercard i NURDOR predstavljaju četvrtu Superhero kolekciju inspirisanu ljubavlju koju potpisuje muzičar Kendi, a sav prihod