Search
Close this search box.

Održana pretpremijera filma „Rivali“ na CineLady večeri u svim CineStar bioskopima!

Film „Rivali“ u kom popularna Zendaja nosi glavnu ulogu, oduševio je prisutne na CineLady večeri održanoj u CineStar bioskopima 24. aprila 2024.

Među gledaocima koji su prvi pogledali film u Srbiji bili su i modna dizajnerka Sonja Nikolić (Cozy2Wear) u svojoj novoj kolekciji inspirisanoj tenisom, influenserke i novinarke Bojana Tomić, Xue Leng, Milica Denić, Dragana Daničić, Ana Dimitrijević, Filmokratija i mnogi drugi , inspirisani teniskim „dress kodom“. Za poklone iznenađenja pobrinuli su se partneri večeri Bioderma, Dr Jovana Dedović i Borboleta, a dodatno je i piće dobrodošlice omogućila Vinarija Čoka.

CineLady, Dragana Danicic, Bojana Tomic, Ana Dimitrijevic, foto CineStar

U filmu “Rivali”, u distribuciji Blitz Filma, Zendeja tumači lik Taši Dankan, bivšeg teniskog čuda od deteta čija moć seže daleko izvan teniskih terenaUz upečatljive likove prepliće se zamršena priču o ljubavi kroz ljubavni trougao, kontrolu i takmičenja koja će sve ostaviti bez daha. Film istražuje neobičnu perspektivu obogaćenu moćnom izvedbom Zendeje. Njena interpretacija oživljava lik šarmom koji je istovremeno intenzivan i suptilan. Scenario, bogat oštrim dijalozima i istaknutim trenucima, drži u iščekivanju do samog kraja.

Ulaznice za film RIVALI se mogu nabaviti na sajtu cinestarcinemas.rs i na blagajni bioskopa već danas.

Facebook: @cinestarcinemas.rs
Instagram:
@cinestarcinemas_rs
TikTok:
@cinestarcinemas_rs
YouTube:
CineStar Cinemas RS

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts