Search
Close this search box.

NOVO OD VICHY-JA: Doza kolagena za lepši izgled kože

Moćna anti-ageing svakodnevna nega protiv bora

Pored Liftactiv Collagen Specialist dnevne kreme koju ste zavoleli, sada nam stiže snažna invacija koja će biti neizostavni deo vaših večernjih rituala – Liftactiv Collagen Specialist noćna krema koja reaktivira proizvodnju prirodnog kolagena, umanjene bore, čini kožu čvršćom i ten ujednačeniji.

Opuštena koža lica, bore, gubitak čvrstine i tonusa posledica su bioloških procesa koji se dešavaju u svim slojevima kože kako starimo. Jedan od glavnih uzroka je gubitak kolagena, najzastupljenijeg proteina u našem telu koji čini čak 80 odsto proteina derma, srednjeg sloja kože. Već na pragu tridesetih koža počinje da gubi oko jedan odsto kolagena godišnje, njegova sinteza se smanjuje, pa dolazi do gubitka čvrstoće i gipkosti.


Kako bi povratili koži zdrav izgled, punoću i gipkost, stručnjaci iz Vichy-ja, lansirali su inovaciju – Vichy Liftactiv Collagen Specialist noćnu kremu za lice koja sadrži kombinaciju moćnih sastojaka koji reaktiviraju proizvodnju kolagena i smanjuju oksidativni stres kože, umanjujući vidljive znakove starenja, kao i pigmentacijskih fleka. Namenjena je ženama koje traže efikasnog anti-ageing saveznika u borbi za lepšu, čvršću i jedriju kožu.

NOĆNA RUTINA NEGE – KLJUČ ZDRAVIJE I BLISTAVIJE KOŽE
Dermatolozi se često susreću s pitanjem da li je neophodno koristiti posebnu kremu za noć ako dnevna zadovoljava potrebe kože za hidratacijom i ujedno poseduje anti-age sastojke. Tokom dana, koža lica je izložena faktorima iz okruženja poput UV zračenja i zagađenja koji ubrzavaju oštećenje kolagenskih vlakana. Zato je noć najbolje vreme da joj pomognemo da aktivira sopstvene odbrambene mehanizme, jer u tom periodu najbolje koristi aktivne sastojke iz proizvoda za negu.

DOKAZANA EFIKASNOST ZA ČETIRI NEDELJE
Klinička ispitivanja pokazuju da je 86 odsto žena prvo jutro nakon korišćenja imalo osećaj revitalizovane kože, 80 odsto njih tvrdi da je koža delovala obnovljeno, dok 74 odsto je izjavilo da je lepša nego prethodnog dana. Posle četiri nedelje korišćenja 85 odsto žena primetilo je blistaviji ten, a 79 odsto njih i ujednačeniji uz značajno smanjenje bora i finih linija. Ipak, prvi rezultati vidljivi su posle samo četiri sata, usled čega je 16 odsto ispitanica zapazilo znatno čvršću kožu, a više od 37 odsto bolji tonus kože.

Liftactiv Collagen Specialist noćna krema sadrži Vichy mineralizovanu vulkansku vodu koja jača prirodnu odbranu kože, dok su glavni anti-age sastojci peptidi, kratki fragmenti proteina, koji u kombinaciji za vitaminom C ciljano deluju na bore, opuštenost kože, gubitak čvrstine i tonusa. Ipak, ključni sastojak je resveratrol – polifenol prirodnog porekla, a koji tokom noći aktivira prirodne procese proizvodnje antioksidanta, pripremajući kožu za dnevnu borbu protiv oksidativnog stresa koji utiče na strukturu kože i ubrzava starenje. Osim što koriguje bore i poboljšava čvrstinu kože, direktan rezultat redovne primene je blistaviji i ujednačeniji ten.

„Nakon noćnog rituala nege lica obavezno bih uključila laganu muziku, kao i neki biljni čaj radi opuštanja jer pored svih krema koje koristimo i nege jako je bitno da imamo redovan san kako bi naše lice izgledalo blistavo,“ istakla je Jovana Smiljanić, farmaceut, dok je Ana Koprivica, specijalista farmaceutsko-zdravstvene zaštite dodala: „Vichy će uraditi za našu kožu sve što je potrebno noću, a mi ćemo ući spremne u nov dan“. Farmaceutkinje su se složile u jednom – da sa korišćenjem Liftactiv Collagen Specialist noćne kreme koža postaje blistavija, prosvetljenija, hidriranija i punija, a ten mnogo lepši.

KOMPLETNA RUTINA TOKOM 24 SATA ZA OPTIMALNE REZULTATE
U kombinaciji sa Liftactiv Collagen Specialist dnevnom kremom koja zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka – biopeptidima, vitaminu CG i Vichy mineralizovanoj vodi podstiče prirodnu produkciju kolagena u koži, deluje na hiperpigmentacije i jača prirodnu zaštitu kože, te dokazano smanjuje pojavu bora za 16 odsto posle četiri nedelje, a za 24 odsto posle samo osam nedelja upotrebe, pružićete vašoj koži optimalne rezultate – korigovane bore i ujednačeniji i blistaviji ten.

Pružite svojoj koži negu zasnovanu na nauci, uvodeći u svakodnevnu rutinu Liftactiv Collagen Specialist dnevnu kremu, kao i Liftactiv Collagen Specialist noćnu kremu, koje udruženo utiču na sintezu i kvalitet kolagena.

Više o novom proizvodu Liftactiv Collagen Specialist noćnoj kremi, kao i Liftactiv Collagen Specialist dnevnoj kremi, potražite na Vichy.rs sajtu.
Liftactiv Collagen Specialist noćna krema, preporučena informativna cena, 4.855,75 RSD
Liftactiv Collagen Specialist dnevna krema, preporučena informativna cena, 4.728,11 RSD

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts