Jolie klinika: Inovativnost u svakoj proceduri

Jolie ordinacija poznata je po specifičnoj metodi i tehnikama konturisanja tima doktorki iz Rusije koje specifičnim aplikovanjem filera izvode proceduru konturisanja kreiranjem sofisticiranog izgleda. Glavni i oficijalni doktor u Jolie ordinaciji je dr Lubov Lazareva, sa preko 25 godina iskustva ulepšavanja klijenata u Rusiji i svetu.

“Dok botoks koristimo za uklanjanje mimičnih bora, filerima popunjavamo. Ako kao primer uzmemo područje čela, pre svega moramo ukloniti suvišne mimične izraze ovog dela lica, ali se takođe dešava da tu možemo primeniti i filere, jer je čelo ravno, a kada koristeći filere dodamo volumen, mladalački izgled je zagarantovan. Tako da se ne može reći da u čeonom predelu radimo samo botoks, a ne radimo filere.  Odnosno, to su različite stvari, jer botoks ispravlja mimiku lica, dok fileri daju volumen” objašnjava dr Lazareva.

Uz tehnike i metode koje primenjuju ruski doktori estetske medicine, Jolie klijenti uživaju najsavremenije procedure i rezultate uz apsolutno prirodan izgled i dugotrajnost tretmana.

“Uvek treba tačno proceniti šta pacijentu treba, jer dešava se da morate nešto ukloniti, a ponekad i nešto dodati. Za sve je potrebna prava mera, jer naš posao jeste umetnost, u neku ruku. Uvek polazimo od činjenice da je svaki pacijent apsolutno individualan, a svaki doktor radi na svoj način. Naš zadatak je da istaknemo vašu lepotu” navodi doktorka.

Hijaluronski fileri koriste se za Face Contour – konturisanje lica, isticanje jagodica, korekciju brade, ispravljanje disproporcija na licu, ujednačavanje i povraćaj jedrine i tonusa koži. Korekcijom usana, brade, vilice ili jagodica, postižu se savršeni efekti i skladnost lica.

“Kada osoba dođe prvi put, obavezno obavimo preliminarnu konsultaciju i odlučimo šta se može učiniti. Hijaluron spada u prirodne materijale i ukoliko se koristi na način na koji radimo ovde u Jolie klinici, on donosi samo benefite, prirodan i skladan izgled vašem licu” kaže dr Lazareva.

Efekti hijalurona traju u proseku godinu dana u zavisnosti od tipa materijala, efekta koji želite da postignete i regije lica koja se tretira.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Svečanim otvaranjem počeo 52. FEST

Dodelom nagrade Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti reditelju Želimiru Žilniku, 23. februara 2024, u prepunoj Velikoj sali MTS Dvorane, svečano je otvoren 52.