Modni studio Rafaela predstaviće se na FashionMag42 Fashion Days

Modni studio kožne galanterije “RAFAELA” je tvrtka specijalizirana za izradu raznovrsnih proizvoda od kože koja je započela svoju djelatnost 1975. godine. U nadolazećim godinama, tvrtka sudjeluje na revijama diljem prostora tadašnje Jugoslavije te se kasnije profesionalno seli u Sarajevo i London gdje su neki od klijenata bile i ličnosti poput Annie Lennox, Roberta Palmera, Kajagoogoo i sličnih. Nakon posljednje održane revije u Chicagu 2005. godine, tvrtka seli svoj radni status u istarski gradić Rovinj u trajanju od tri godine.

U “Rafaeli” su prve korake manekenstva započela brojna danas poznata imena kao Adnan Taletović, Linda Ivančić, Ivona Brnelić, Iva Radić, Magdalena Balog, Iris Androšević, Vedrana Linardić i drugi.

U svojoj radionici, kožna galanterija “Rafaela” izrađuje unikatne kožne proizvode s naglaskom na njihovoj kvaliteti i dizajnu. Artikli se izrađuju od prvoklasne kože (ovčja, teleća, konjska, kozja, koža montona, reptila itd.)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts

NOVO SAMOPOUZDANJE ZA NOVO LETO!

Starenje, sklonost aknama i hiperpigmentacijama od akni ili sunca, jesu neki od najčešćih  problema sa kojima se suočavaju dame širom sveta u želji da njihova

SUPERHERO – nova, dizajnerska kolekcija!

SUPERHERO – nova, dizajnerska kolekcija! Tatjana Ostojić prva modna dizajnerka Superhero kolekcije Platforma za onlajn donacije, Superhero.rs, koja je plod saradnje kompanije Mastercard i dobrotvorne