HONOR FASHIONMAG42 FASHION DAYS BELGRADE

HONOR FASHIONMAG42 FASHION DAYS BELGRADE

HONOR FashionMag42 Fashion Days održaće se od 13. do 15. maja 2022. godine, u hotelu Zepter na Terazijama. FashionMag42 Fashion Days, u saradnji sa Journey One Fashion Night, na svom prvom događaju okupio je više od 70 osoba iz modne industrije u hotelu Zepter, a sličan broj očekuje se i ove godine.

Ove godine Bojani i Vladani Veljković u organizaciji pridružuje se i Aleksandra Apelić sa novim modnim portalom FashionBeautyRush.com.

Događaj ima za cilj da omogući dizajnerima autorske mode da predstave njihove kolekcije i da ih bolje pozicioniraju na srpskom i švajcarskom tržištu preko modnih platformi www.fashionmag42.com i www.journeyone.ch.

Podrška i promocija autorskog dizajna nam je jako važna i sa ponosom Vam predstavljamo dizajnere i brendove: Maria Chany, Nemanja Pantelić, Unique Fashion House, Aria Dolls brend, Roya, Heroina, Dana Light iz Švajcarske, Rara wovens by Ana Brdarac, Kamije i Sisters Code Atelier će nastupiti u okviru drugog izdanja HONOR FashionMag42 Fashion Days.

Izložba nakita i aksesora rezervisana je za drugi dan događaja gde će svoje radove predstaviti TJ Jewelry i Jadranka Šegota, dizajnerka aksesoara iz Hrvatske, Ipsa Jewelry iz Švajcarske, KOKORO by Anja Tadić iz Crne Gore, JK Concrete Jewellry iz Bosne i Hercegovine, Mavo Bags, Donna Monika, Xenia Bags, Limenka, Mila handmade, MargarRta jewelry, nakit Go Go.

Posetioci će imati i priliku da saznaju nešto više i o HONOR mobilnim uređajima.

Pored predstavljanja kolekcija i modne izložbe nakita i aksesoara, treći dan događaja rezervisan je za FashionMag42 forum koji se ove godine bavi temom: “BEAUTY & SKIN CARE”.

Na otvaranju HONOR FashionMag42 Fashion Days Dejan Gvozden predstaviće singlove sa predstojećeg samostalnog albuma, ali sviraće i najveće hitove Kristala, dok će DJ Vera Parish iz Ciriha puštati poseban muzički mix na revijama.

 

Dejan Gvozden Foto Miša Obradović


Vera Parish PH Andrey Heimonen

Novinarka i pisac Duška Jovanić i internacionalni model Zvona Vučković, kao dugogodišnji prijatelji projekta, nastavljaju da pružaju podršku kreativnosti sestara Veljković i ove godine, baš kao i Jovana Stević, glumica i direktorka Japansko-srpskog festivala u Srbiji.

Učesnici foruma su Zepter International & Swisso Logical linija, La Roche Posay i Prirodna kozmetika Gloria iz Bosne i Hercegovine.

Našu modnu platformu podržali su: Zepter International, HONOR Srbija, Perspectives GmbH, Zurich, Chocolate Academy Belgrade, CARD URL.com, KIKO MIlano Srbija, Akademija Purity, La Roche Posay, Prirodna kozmetika Gloria, System Jovovich Models,Prezident DOO, Kuća stranih jezika.

HIGHLIGHT

Posebno ističemo saradnju i dolazak Josipa Grabovca, brand development & consultant, koji nam je omogućio saradnju sa EMERGING TALENTS MILAN nezavisnom agencijom koja radi sa vrhunskim brendovima! Emerging Talents pruža izuzetnu priliku talentovanim dizajnerima da pokažu svoje kolekcije u prestonici svetske mode Milanu.

Glavni cilj agencije je da pomogne kreativnim i konceptualnim brendovima da se upoznaju sa profesionalcima iz modne industrije i prošire svoje kanale – i prodaju i publicitet. Dok vi pružate ideje i kreativnost za uspeh brenda, Emerging Talents obezbeđuje strukturu i strategiju koja se stalno razvija kako bi osigurala da modna kolekcija sa vaših dizajnerskih skica pređe i na modnu pistu!

Tražimo pet brendova, a Josip Grabovac kao treća čelna osoba agencije želi dati posebne uslove brendovima koje ćemo izabrati preko Fashionmag42 modne platforme.

Iskoriste ovu neverovatnu šansu i prijavite se za najposećeniji modni događaj u Milanu o kojem se priča i na: Fashion TV, Vogue Italia, Harper’s Bazaar, Madame Figaro, Marie Claire, Elle, Amica, Fashion Magazine, Fashion Network, Women, Fashion Channel, World Fashion Channel, Fashion Week Online.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

NOVE TENDENCIJE ’60

Izložba “Nove tendencije ’60” predstavlja svojevrstan omaž umetničkoj sceni u Italiji šezdesetih godina prošlog veka. U fokusu su tri izložbe: “Gencay, Brtka, Franchini” održana u