Miloš Biković u trećoj sezoni originalne HBO serije „Beli Lotos“

Glumačkoj postavi treće sezone Emijem nagrađene HBO Original serije „Beli lotos“ (The White Lotus) pridružuje se srpska filmska i televizijska zvezda, Miloš Biković, zajedno sa Kristijanom Fridelom, Morganom Rajli, Lekom Petrovardijem i Šalini Pirs.

MILOŠ BIKOVIĆ headshot – credit Nemanja Miščević

Početak snimanja nove sezone planiran je za februar na ostrvima Koh Samuiji i Puket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratiće novu grupu gostiju u čuvenom letovalištu „Beli lotos“. Prethodno najavljena glumačka postava uključuje i Lesli Bib, Keri Kun, Dom Hetrakul, Džejsona Ajzaksa, Mišel Monagen, Parker Posei, Natašu Rotvel i Tejmi Taptimtong.

Shalini Peiris headshot – credit Samuel Black

Prva sezona, koja je premijerno prikazana u julu 2021. i smeštena na Havajima, dobila je 20 nominacija za nagradu Emi u 13 kategorija za 10 pobeda. Druga sezona iz decembra 2022, smeštena je na Siciliji i dobila je 23 nominacije za Emija, uključujući i kategoriju za najbolju dramsku seriju. Druga sezona do sada je osvojila četiri nagrade Creative Arts Emmy, uoči ceremonije dodele nagrada Emi koja će se održati 15. januara 2024.

Christian Friedel headshot – credit Emilio Madrid_002_08

Tvorac, scenarista i režiser serije je Majk Vajt, koji je ujedno i izvršni producent uz Dejvida Bernada i Marka Kaminea.

Prve dve sezone ove nagrađivane HBO serije dostupne su na HBO Max striming platformi.

O HBO Maxu
HBO Max™ je striming platforma koja nudi zabavu vrhunskog kvaliteta. HBO Max nudi širok izbor serija, filmova i specijala za gledaoce svih uzrasta, od kultnih produkcija HBO, Warner Bros., DC, Max Originals sadržaja i blockbuster filmova. Striming platforma je prvobitno lansirana u SAD-u u maju 2020. godine, a u junu 2021. predstavljena je jeftinija opcija pretplate s reklamama. Trenutno dostupan na 61 teritoriji, HBO Max je započeo globalno širenje prošlog leta, lansiranjem na tržištima u Latinskoj Americi i Karibima, nakon čega je usledio ulazak na evropsko tržište s lansiranjem usluge u nordijskim zemljama, Španiji, Portugaliji, Holandiji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

O kompaniji Warner Bros. Discovery
Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) je vodeća globalna kompanija iz oblasti medija i zabave, koja stvara i distribuira najdiferenciraniji i najpotpuniji svetski portfolio sadržaja i brendova na području televizije, filma i striminga. Prisutan u više od 220 zemalja i teritorija i na 50 jezika, Warner Bros.

Discovery inspiriše, informiše i zabavlja publiku širom sveta kroz svoje kultne brendove, među kojima
su: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network,
OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, WB Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV i druge. Za više informacija posetite www.wbd.com.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts