Kako da podignete raspoloženje uz jednostavne savete uređenja enterijera

Izađite iz januarske melanholije

Kako da podignete raspoloženje uz jednostavne savete uređenja enterijera

 

Januar važi za najdepresivniji mesec u godini, a treći ponedeljak, takozvani “blue Monday”, smatra se najdepresivnijim danom u godini, podatak je Nacionalne Geografije. Teorija plavog ponedeljka osmišljena 2004. godine temelji se na post-prazničnoj melanholiji, kratkim danima i dugim noćima, lošim vremenskim uslovima, neostvarenim novogodišnjim odlukama i manjku motivacije. Poznato je da za vreme praznika dajemo sebi više oduška i udaljavamo se od svakodnevne rutine, pa nakon prazničnog perioda često dolazi do pada raspoloženja. Ipak, na naše emocionalno stanje takođe utiče osećaj topline i udobnosti u sopstvenom domu ili radnom prostoru. Stoga, delimo sa vama nekoliko jednostavnih saveta za uređenje enterijera, kako biste pobegli od januarskog “sivila” i uneli toplinu nazad u svoj život u svega par koraka.

Peach Fuzz – boja godine

Institut za boje Pantone proglasio je “Peach Fuzz” za boju 2024. godine – nežnu i mirnu nijansu izvedenu iz egzotične i energične narandžaste boje breskve, ali sa mnogo mekšim i elegantnijim izrazom, što joj omogućava da se bez napora uklopi u svaki savremeni dom.

Tim povodom, kompanija JYSK predstavila je asortiman proizvoda za uređenje doma u aktuelnoj Peach Fuzz boji. Kao i kod bilo kojeg istaknutog trenda ili boje, dodavanje svega nekoliko komada dekoracije ili nameštaja u svoj dom, umesto da se posvetite kompletnom preuređenju, može biti sjajan način da osvežite svoj prostor toplim nijansama.

Dodajte male dodire boje u svoj dom ili upotrebite mekane tekstile kao što su ukrasni jastučići kako biste još više utoplili svoj prostor. Presvucite vaše ukrasne jastuke GULDREGEN jastučnicama u toploj ružičastoj boji, a uz to dodajte ćebe KONGSSPIR u istoj smirujućoj nijansi.

Kako biste smirili tople tonove i napravili balans u prostoru, pronađite predmete za uređenje doma u bojama koje se dobro slažu sa Pantoneovim Peach Fuzzom, kao što su topla bela, bež, boja peska i kaki, kao i prašnjavo ili nežno ružičasta.

Ukoliko vaš posao radite od kuće ili samo želite da u potpunosti uživate u obrocima, radni ili trpezarijski prostor ulepšajte BISTRUP stolicama u aktuelnoj boji breskve, a u istoj nijansi, vašu dnevnu ili spavaću sobu možete obogatiti činijom CHRIS ili vazom.

Za ljubitelje cvetnih oaza u domu, tu je ružičasto veštačko cveće AGNER za odabrane prostorije i vaze u kontrastnim bojama. Za potpunu atmosferu poigrajte se sa postojećim osvetljenjem i pokušajte da osigurate što više prirodne svetlosti.

Za više inspiracije kada je reč o uređenju doma posetite JYSK.rs.

Autor fottografija: Morten Rehne

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts