Search
Close this search box.

Mila Sila kreće u osvajanje Youtube trendinga

Mila Sila kreće u osvajanje Youtube trendinga

Najveća muzička senzacija u nastavku legendarne filmske komedije „Munje Opet“ je neodoljiva Mila Sila, koja kreće u osvajanje muzičkog trendinga na Youtube-u.

Popularna komedija „Munje“ s početka 2000-tih koja je na prečac osvojila publiku i brzinom svetlosti stekla kultni status, pored odlične priče i glumačke podele, izdvojila se originalnim soundtrackom koji je pratio ovo ostvarenje. Kao i pre punih 20 godina, dugoočekivani nastavak pod nazivom „Munje Opet“, čija je premijera zakazana za 29. mart u mts Dvorani, obojen je dobrom muzikom za koju su zaduženi Prti Bege&Hornsman Coyote, Coby, Vizelj, Sitzpinker, Sasha, Jarboli, Baby Motorolola, i mnogi drugi.
Posebna muzička poslastica je spot Mile Sile, muzičke zvezde u usponu koju u nastavku filma tumači Miona Marković.

Savremena srpska muzička zvezda koja živi od milionskih YouTube pregleda, u viralnom vrtlogu Instagrama i TikToka, uz neizbežna vikend gostovanja pred dijasporom, nalazi se u centru novog zapleta koji staru ekipu vodi čak u Beč.

Autor pesme je Coby u produkciji Bassivity digital.
Ekipa filma pustila je specijalni muzički video kao najavu koji možete pogledati na linku:

Legendarna ekipa predvođena Sergejem Trifunovićem, Borisom Milivojevićem, Nikolom Đuričkom, Sekom Sablić, Majom Mandžukom, Milicom Vujović, Draganom Macom Marinkovićem, Mionom Marković, Vladom Kovačevićem, upotpunjena je i mladim glumcima: Ivanom Zečević, Markom Pavlovićem i Stojšom Oljačićem, ali i poznatim reperima Ivanom Ivanovićem Juiceom i Smoke Mardeljanom.

FOTO: Aleksandar Letić

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts