Mila Sila kreće u osvajanje Youtube trendinga

Mila Sila kreće u osvajanje Youtube trendinga

Najveća muzička senzacija u nastavku legendarne filmske komedije „Munje Opet“ je neodoljiva Mila Sila, koja kreće u osvajanje muzičkog trendinga na Youtube-u.

Popularna komedija „Munje“ s početka 2000-tih koja je na prečac osvojila publiku i brzinom svetlosti stekla kultni status, pored odlične priče i glumačke podele, izdvojila se originalnim soundtrackom koji je pratio ovo ostvarenje. Kao i pre punih 20 godina, dugoočekivani nastavak pod nazivom „Munje Opet“, čija je premijera zakazana za 29. mart u mts Dvorani, obojen je dobrom muzikom za koju su zaduženi Prti Bege&Hornsman Coyote, Coby, Vizelj, Sitzpinker, Sasha, Jarboli, Baby Motorolola, i mnogi drugi.
Posebna muzička poslastica je spot Mile Sile, muzičke zvezde u usponu koju u nastavku filma tumači Miona Marković.

Savremena srpska muzička zvezda koja živi od milionskih YouTube pregleda, u viralnom vrtlogu Instagrama i TikToka, uz neizbežna vikend gostovanja pred dijasporom, nalazi se u centru novog zapleta koji staru ekipu vodi čak u Beč.

Autor pesme je Coby u produkciji Bassivity digital.
Ekipa filma pustila je specijalni muzički video kao najavu koji možete pogledati na linku:

Legendarna ekipa predvođena Sergejem Trifunovićem, Borisom Milivojevićem, Nikolom Đuričkom, Sekom Sablić, Majom Mandžukom, Milicom Vujović, Draganom Macom Marinkovićem, Mionom Marković, Vladom Kovačevićem, upotpunjena je i mladim glumcima: Ivanom Zečević, Markom Pavlovićem i Stojšom Oljačićem, ali i poznatim reperima Ivanom Ivanovićem Juiceom i Smoke Mardeljanom.

FOTO: Aleksandar Letić

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Svečanim otvaranjem počeo 52. FEST

Dodelom nagrade Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti reditelju Želimiru Žilniku, 23. februara 2024, u prepunoj Velikoj sali MTS Dvorane, svečano je otvoren 52.