MARKO NASTIĆ PROSLAVIO 25 GODINA KARIJERE VELIKOM ŽURKOM

RETROSPEKTAKL

MARKO NASTIĆ PROSLAVIO 25 GODINA KARIJERE VELIKOM ŽURKOM

Veliki jubilej, četvrt veka DJ karijere, Marko Nastić je proslavio sinoć u punom Hangaru Luke Beograd. Retrospektakl je i ovoga puta okupio neka od najvećih imena domaće elektronske muzičke scene, 50 DJ-eva, koji su zajedno s Markom puštali najveće hitove klubske muzike.

Impresivna bina, igrači, brojni vizuelni efekti, konfete, pirotehnički momenti, učinili su ovu žurku pravim audio-vizuelnim spektaklom i noć za pamćenje o kojoj će se dugo pričati!

Koncept žurke je bio da svaki DJ  pušta po četiri najveća hita iz prethodnih 25 godina, kako bi se podsetili nezaboravnih hitova koje su obeležile jedno vreme, značajno za domaću klubsku scenu.

I ovoga puta, Retrospektakl je okupio sve generacije u retrospektivi  onog najboljeg što poznajemo od elektronske muzike, i ekipu od  50 domaćih DJ-eva na jednom mestu.

U fokusu ideje Retrospektakla je i očuvanje domaće scene i unapređenje standarda u produkciji velikih muzičkih događaja.

”Srećan sam pre svega što sam delio binu sa toliko dragih kolega i što me je podržalo mnogo drugara iz raznih sfera javnog života. Dogodila se magija, čini mi se da smo napravili dobru energiju koja se osećala do ranih jutarnjih sati. Verujem da je svima puno srce kao meni!” – izjavio je Marko Nastić posle celovečernje zabave.

Retrospektaklinstagram profil narednih dana će izbacivati najbolje momente sa Retrospektakla.

Foto Marko Edge

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

NOVE TENDENCIJE ’60

Izložba “Nove tendencije ’60” predstavlja svojevrstan omaž umetničkoj sceni u Italiji šezdesetih godina prošlog veka. U fokusu su tri izložbe: “Gencay, Brtka, Franchini” održana u