LP DUO – KONCERT NA KOLARCU

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

Velika dvorana Kolarčeve zadužbine

Klavirski duo, LP Duo, koga čine Sonja Lončar i Andrija Pavlović, nastupiće u subotu 23. oktobra u 19:30 časova, u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Jedan od najznačajnijih muzičkih dueta izvešće neke od novih kompozicija za dva klavira i sintisajzere nastalih u proteklom periodu izolacije kao i dela sa njihovog veoma cenjenog albuma „Duality“, u izdanju Universal Music.
Nakon fantastične koncertne turneje sa albumom ,,Duality” po regionu kao i u Francuskoj, Austriji, Japanu i Južnoj Koreji, Sonja i Andrija su se posvetili studijskom radu i komponovanju muzike za naredne albume, filmove, pozorište i TV serije.

LP Duo photo by Žarko Andrejić

Na koncertu na Kolarcu, publika će moći da čuje i deo novog albuma ,,LP Duo plays Božičević” snimanog u prethodnom periodu a koji će biti objavljen u izdanju Universal Music 19. novembra ove godine.
Posetioci koncerta imaće jedinstvenu priliku da nabave kompletnu diskografiju Sonje i Andrije po promotivnim cenama.
Karte za beogradski koncert mogu se kupiti na blagajni Kolarčeve zadužbine. Cene karata su 1000 i 1300 dinara. Kapacitet mesta je ograničen, zbog poštovanja epidemioloških mera.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

SNIMATELЈI U SRPSKOM IGRANOM FILMU

Izložba SNIMATELЈI U SRPSKOM IGRANOM FILMU Priredila MAJA MEDIĆ oktobar 2021 – januar 2022. Filmska galerija Dvorane Kulturnog centra Beograda (DKC), Kolarčeva 6 Izložba će,