Search
Close this search box.

#LISCAINSPIRE : Stavite sebe na prvo mesto!

Vreme je za pozitvne misli. Za toplinu, saradnju, ljubav…Vreme je za priče koje nadahnjuju!
Pred fotografski objektiv Lisca ekipe ovoga puta su stale četiri žene, Andreja, Anika, Brina i Klara, koje su nam poverile svoja iskustva, svoje svetle tačke i ono što ih tera napred. Ono zbog čega i u svakodnevnim trenucima nađu lepotu i priliku za sreću.
Ono zbog čega znaju da život treba grabiti velikom kašikom – svaki dan. A pored foto trenutaka želimo podeliti sa vama najpre njihovu energiju – smeh, sreću, energičnost, zadovoljstvo, pa i smirenost… Iako je svaka samo svoja i jedinstvena, zajednička im je pozitivna snaga, ona energija zbog koje su inspiracija svima koji je prepoznaju. Pa bilo to zbog velikog životnog iskustva ili uverenja da su za zadovoljstvo dovoljne već male, svakodnevne stvari. Uvereni smo da već poznajete mnogo takvih žena. Možda ste i vi jedna od njih.
Pozivamo vas da progovorite i pomognete nam da širimo pozitivne misli. Neke ideje
naći ćete i na društvenim mrežama Lisce. Iskoristite akciju i priuštite modele iz kolekcije jesen-zima 2021. čak do 40% jeftinije i birajte među donjim vešom, pidžamama, gornjom odećom i uživajte u nošenju! Akcija traje do 28.02 i važi u e-shopu i u svim prodavnicama Lisca.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts