Search
Close this search box.

Kvalitet i luksuz imperativ Moose Knuckles kolekcije

Ekskluzivni kanadski brend Moose Knuckles okuplja neustrašive kreativce, buntovnike i vizionare koje pokreće strast za kreiranjem najluksuznije i najotpornije outwear odeće na svetu.
Želja da se stvore vanvremenski komadi koji izgledaju stilizovano i po najvećoj zimi dovela je do toga da brend koristi samo najfinije kanadske i uvozne materijale koji su otporni na vetar i vodu.
Sa svakim štepom i perfektno osmišljenim detaljima, ženski modeli su učinjeni laganijim, samim tim čineći siluetu elegantnijom.
Zahvaljujući guščjem i pačijem punjenju jakne mogu podneti i najekstremnije hladne dane, dok se urbani dizajn modela savršeno uklapa u estetiku svetskih metropola.

 

ženska jakna sa kapuljačom zimska ženska jakna crna ženska parka

Sveden dizajn u muškoj kolekciji takođe sugeriše da Moose Knuckles komade možete poneti u svim prilikama.
Savršeno topli modeli sa kapuljačom, parke sa krznenim detaljima i trendi jakne od lakovane kože epitom su stila i luksuza u koji vredi investirati ove sezone.

 

muški prsluk sa kapuljačom zimska muška jakna muška jakna sa kapuljačom

Odabrani komadi iz aktuelne kolekcije od ove jeseni dostupni su i u pop-up radnji u Galeriji, u multibrend prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu i tržnom centru Promenada u Novom Sadu, kao i na fashionandfriends.com online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts