Kvalitet i luksuz imperativ Moose Knuckles kolekcije

Ekskluzivni kanadski brend Moose Knuckles okuplja neustrašive kreativce, buntovnike i vizionare koje pokreće strast za kreiranjem najluksuznije i najotpornije outwear odeće na svetu.
Želja da se stvore vanvremenski komadi koji izgledaju stilizovano i po najvećoj zimi dovela je do toga da brend koristi samo najfinije kanadske i uvozne materijale koji su otporni na vetar i vodu.
Sa svakim štepom i perfektno osmišljenim detaljima, ženski modeli su učinjeni laganijim, samim tim čineći siluetu elegantnijom.
Zahvaljujući guščjem i pačijem punjenju jakne mogu podneti i najekstremnije hladne dane, dok se urbani dizajn modela savršeno uklapa u estetiku svetskih metropola.

 

ženska jakna sa kapuljačom zimska ženska jakna crna ženska parka

Sveden dizajn u muškoj kolekciji takođe sugeriše da Moose Knuckles komade možete poneti u svim prilikama.
Savršeno topli modeli sa kapuljačom, parke sa krznenim detaljima i trendi jakne od lakovane kože epitom su stila i luksuza u koji vredi investirati ove sezone.

 

muški prsluk sa kapuljačom zimska muška jakna muška jakna sa kapuljačom

Odabrani komadi iz aktuelne kolekcije od ove jeseni dostupni su i u pop-up radnji u Galeriji, u multibrend prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu i tržnom centru Promenada u Novom Sadu, kao i na fashionandfriends.com online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Svečanim otvaranjem počeo 52. FEST

Dodelom nagrade Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti reditelju Želimiru Žilniku, 23. februara 2024, u prepunoj Velikoj sali MTS Dvorane, svečano je otvoren 52.