Lisca pidžama je znak da brineš o sebi!

Investicija u zaista kvalitetnu pidžamu pokazuje da ceniš udobnost i pozitivne učinke spavanja i da si svesna da se moraš pobrinuti za svoje fizičko, ali i psihičko blagostanje. Izbor prave pidžame, koja odgovara tvom telu, jednostavan je način da se pobrineš za sebe!

Jesi li znala da nošenjem pidžame pripremaš svoje telo na počinak i uspostavljaš rutinu kojom možeš poboljšati kvalitet svog spavanja?

Uostalom, zar se ne osećaš odlično kada odeneš nešto što ti se sviđa i lepo ti pristaje? Ne podcenjuj podizanje samopouzdanja do kog dolazi prilikom nošenja prave pidžame!
 
Iz raznolike ponude Lisca pidžama i spavaćica, izdvajamo one iz serije “Ruby”. “Ruby” pidžamu sa dugim nogavicama i dugim rukavima, krasi vez oko vratnog izreza i vezeni umetak na rukavima i nogavicama. Pojas elegantno definiše žensku siluetu, a ovu pidžamu elegantnog i zavodljivog izgleda karakteriše veoma udoban materijal.
 
“Ruby” kratka spavaćica zavodljiv je komad sa prozirnim vezenim umetkom sa strane. Krasi je vez na dekolteu, a tanke naramenice se prema želji podešavaju i završavaju se na leđnom delu V-izrezu.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SISTERS CODE ATELIER
Klasičan stil koji ne izlazi iz mode
REVOLUCIONARNI SERUM

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Newsletter

No spam, notifications only about new articles, updates.

Categories

On Key

Related Posts