Lisca pidžama je znak da brineš o sebi!

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

Investicija u zaista kvalitetnu pidžamu pokazuje da ceniš udobnost i pozitivne učinke spavanja i da si svesna da se moraš pobrinuti za svoje fizičko, ali i psihičko blagostanje. Izbor prave pidžame, koja odgovara tvom telu, jednostavan je način da se pobrineš za sebe!

Jesi li znala da nošenjem pidžame pripremaš svoje telo na počinak i uspostavljaš rutinu kojom možeš poboljšati kvalitet svog spavanja?

Uostalom, zar se ne osećaš odlično kada odeneš nešto što ti se sviđa i lepo ti pristaje? Ne podcenjuj podizanje samopouzdanja do kog dolazi prilikom nošenja prave pidžame!
 
Iz raznolike ponude Lisca pidžama i spavaćica, izdvajamo one iz serije “Ruby”. “Ruby” pidžamu sa dugim nogavicama i dugim rukavima, krasi vez oko vratnog izreza i vezeni umetak na rukavima i nogavicama. Pojas elegantno definiše žensku siluetu, a ovu pidžamu elegantnog i zavodljivog izgleda karakteriše veoma udoban materijal.
 
“Ruby” kratka spavaćica zavodljiv je komad sa prozirnim vezenim umetkom sa strane. Krasi je vez na dekolteu, a tanke naramenice se prema želji podešavaju i završavaju se na leđnom delu V-izrezu.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

UZ EUCERIN ZIMA JE SJAJNA!

Uz kupovinu bilo koje Eucerin® anti-age kreme za lice, kao poklon vas očekuje atraktivni neseser sa mini pakovanjima Eucerin® antiage krema za dnevnu i noćnu