LA ROCHE -POSAY ZA BEZBRIŽNO LETO

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

Kompletna nega za zaštitu od sunca: Visoka UV protekcija za celu porodicu uz Anthelios proizvode

Svi znamo da je zaštita od sunca preko potrebna kada dođu topli i sunčani dani, a naročito sezona godišnjih odmora. Brand La Roche-Posay i čuvena Anthelios linija proizvoda za zaštitu od sunca nude optimalnu UV protekciju za sve tipove kože, na vama je samo da izaberete svog neophodnog saveznika za predstojeća putovanja.

Iako je povremeno izlaganje sunčevim zracima preporučljivo i zdravo, često se događa da tokom letnjih meseci u tome nismo umereni. Tim povodom, brend La Roche-Posay vas poziva ne samo na odgovorno Pontianak prema svojoj koži, već i prema okolini. Kreirajući novi ekološki-osvešćen Anthelios hidratantni losion SPF50+ i Anthelios hidratantni losion SPF30 sa minimalnim brojem sastojaka koji pruža visoku zaštitu od sunca i hidrataciju tokom čitavog dana, a ujedno poštujući morski ekosistem – podiže svest o očuvanju životne sredine.

PRVA GENERACIJA TUBA SA INTEGRISANIM KARTONOM
Zahvaljujući novoj Netlock tehnologiji koja je prihvatljivija za morski ekosistem, ovo je ujedno i prva kartonska tuba koja sadrži 45 odsto manje plastike u poređenju sa prosečnom plastičnom tubom. Efikasna formula pruža visoku i otpornu zaštitu, u laganoj nemasnoj teksturi, bez belih tragova, koja je prikladna i za osetljivu kožu sklonu reakcijama na izloženost suncu.

VISOKA UV ZAŠTITA ZA CELU PORODICU
Pionir na tržištu proizvoda za zaštitu od sunca, brend La Roche-Posay nudi inovacije u oblasti UV filtera i najboljih tekstura i tehnologija. Akcenat je na zaštiti širokog spektra, na rešenjima za celu porodicu koja štite kožu od UVA i UVB zračenja i istovremeno deluju preventivno na oštećenja kože.

ANTHELIOS NEVIDLJIVI SPREJ SPF50+

Lagana, nevidljiva formulacija sadrži inteligentne polimere koji pružaju homogenu, otpornu formulu koja ne migrira, glicerin koji hidrira i vlaži kožu, dok moćni XL-protect sistem UV filtera je štiti od oštećenja izazvanih agresivnim uticajima infracrvenog zračenja i zagađenja. Testiran pod ekstremnim uslovima, pruža zaštitu tokom 80 minuta pod vodom i do dva sata u uslovima turskog kupatila.

DECA I SUNCE – OSETLJIVA KOŽA KOJOJ JE NEOPHODNA ZAŠTITA
Dečija koža je u razvoju, samim tim je i ranjivija od kože odraslih i neophodna joj je adekvatna zaštita od sunca. Zahvaljujući efikasnoj Anthelios dermo-pediatrics liniji proizvoda koža vaše dece biće bezbedna.

Anthelios dermo-pediatrics nevidljivi sprej SPF50+ pruža visoku zaštitu širokog spektra i štiti od oštećenja koja prouzrokuju infracrveno zračenje i zagađenje, a otporan je na vodu, pesak i znoj. Anthelios dermo-pediatrics gel losion za mokru kožu SPF50+ visoka, širokospektralna, fotostabilna UVA/UVB zaštita zahvaljujući sistemu filtera Mexoplex® u kombinaciji sa La Roche-Posay termalnom izvorskom vodom ima umirujuće i antioksidativno dejstvo. Momentalno se apsobuje i stvara hidrolipidni sloj na koži koji odbija vodu. A tu je i Anthelios dermo-pediatrics SPF50+ mleko u novoj, još izraženije minimalističkoj, dermatološki ispitanoj formuli, idealno za osobe koje imaju alergijske reakcije na sunce. Za osetljivu kožu beba sklonu atopiji, Brend nudi rešenje u vidu posebno osmišljene formule za bebe – Anthelios dermo-pediatrics SPF50+ mleka čija se upotreba preporučuje od šestog meseca starosti. Obogaćena prirodno deriviranim karite maslacem idealna za hidrataciju i smirivanje kože, te jačanje zaštitne barijere.

 

 

 

 

 

Više informacija o novom ekološki osvešćenom Anthelios hidratantnom losionu SPF50+ i Anthelios hidratantnom losionu SPF30 kao i Anthelios dermo-pediatrics nevidljivi sprej SPF50+, Anthelios dermo-pediatrics gel losion za mokru kožu SPF50+ i Anthelios dermo-pediatrics SPF50+ mleko potražite na sajtu La Roche-Posay.
Anthelios hidratantnom losionu SPF50+, preporučena informativna cena, 2,313.05RSD
Anthelios hidratantnom losionu SPF30, preporučena informativna cena, 2,370.88RSD
Anthelios dermo-pediatrics nevidljivi sprej SPF50+, preporučena informativna cena, 2,341.71RSD
Anthelios dermo-pediatrics gel losion za mokru kožu SPF50+, preporučena informativna cena, 2,713.41RSD
Anthelios dermo-pediatrics SPF50+ mleko, preporučena informativna cena, 2,367.63RSD

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

PUTEM ŠAMPIONA – OD STVARNOSTI DO FILMA

Novak Đoković Fondacija priredila zanimljivu prezentaciju programa Putem šampiona kroz specijalnu projekciju tematski srodnog filmskog hita „Kralj Ričard“ o jedinstvenom razvojnom putu čuvenih teniskih sestara