Search
Close this search box.

„Kad porastem biću…“ u Ada Mallu

Kids art fest i koncert Leontine sa horom Čarolija

Edukacija dece je korak ka njihovoj boljoj budućnosti, da postanu ono o čemu su oduvek maštala. Poslednjeg dana septembra (30.09.), kao odu početku nove školske godine, ADA MALL shopping centar organizuje veliki dečiji događaj pod nazivom „Kad porastem biću…“. Učenici petog razreda osnovnih škola Čukarice dobiće priliku da svojim kreativnošću pokažu kako vide svoju budućnost i odgovore na zadatu temu. Po pet učenika svake škole okupiće se oko štafelaja i na slikarskom platnu predstaviti svoje želje, stremljenja i maštanja. Za učesnike radionice Ada Mall je pripremio atraktivne poklončiće.

U programu koji počinje u 14 časova na trećem spratu u food courtu, pored velikog slikarskog ateljea organizovaćemo edukaciju u kojoj će reč dobiti i pedagozi škole stranih jezika BERLITZ. Zabavni deo programa uveličaće naša poznata kompozitorka i pedagog Leontina Vukomanović sa svojim horom Čarolija koji će izvesti najpoznatije dečije hitove.

Satnica programa:
• 14.00 – 14.05h Uvod i svečano otvaranje umetničkog ateljea
• 14.05 – 14.30h Razgovor sa gostim pedagogija + Berlitz škola
• 14.30 – 15.15h koncert Leontina i hor Čarolija
• 15.15 – 16.00h muzički itermeco i obilazak učesnika
• 16.00 – Podela poklona učesnicima

Ada Mall nastavlja edukativna druženja za decu putem kojih pruža priliku da ona kroz umetnost, sport i muziku oplemenjuju našu zajednicu.

Vidimo se Ada Mallu, Radnička 9
Preko puta Ade Ciganlije

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts