ISPROBAJ EKSKLUZIVNI I INOVATIVNI HAIR SPA THERAPY – KONCEPT ZA SAVRŠENO ZDRAVU KOSU U RUŽA PURE AVEDI

Prvi lifestyle salon u Hrvatskoj, Ruža Pure Aveda, nudi najnoviji koncept njege za zdravu, blistavu i bujnu kosu te potpuno personalizirane čarobne rituale za zdravlje i njegu kose i vlasišta, otvoren je već dugih 5 godina u Dežmanovom prolazu.
Ruža Pure Aveda, ime proslavljenih zagrebačkih frizerskih salona iza kojih stoji tradicija duža od 40 godina i bezbroj zadovoljnih klijentica, nudi jedinstvenu dijagnostiku kose mikrokamerom. Dijagnostika mikrokamerom, dostupna u ovom salonu – trendseteru na području frizerskih inovacija i omiljenom odabiru trendsetera i celebrityja, uključuje pregled i analizu vlasišta i kose, dajući pritom uvid u problematične zone. Nakon detaljne dijagnostike slijedi personalizirana terapija, koja stručnjacima daje smjer za stručnu, terapijsku njegu do zdrave, sjajne i bujne te potpuno savršene kose.


Inovativni Hair Spa Therapy koncept u Ruža Pure Aveda salonu omogućuje vam daljnju terapiju u skladu s vašim individualnim potrebama, a sve u svrhu postizanja zdravijeg vlasišta i kose. Dolazak u ovaj salon predstavlja idealno vrijeme da svojoj kosi pružite cjelovitu Hair Spa terapiju, čiji su prvi rezultati vidljivi nakon dva do tri tretmana. Naime, Ruža Pure Aveda nudi jedinstvene detox tretmane vlasišta, tretmane za jačanje i gustoću kose, kao i tretmane za obnavljanje, punjenje i intenzivno hranjenje kose. Nezaobilaznim se nameće i najintegralniji holistički, ujedno i Aveda signature, tretman dostupan u salonu – Aveda Botanical Therapy – koji djeluje na opuštanje duha i tijela, tretiranje kose i vlasišta te omogućuje cjelokupan well-being klijenta.


Svi dostupni tretmani bazirani su na organskim proizvodima najpoznatijeg i jedinog potpuno prirodnog profesionalnog brenda za njegu kose, lica i tijela Aveda. Tako svaki dolazak u Ruža Pure Aveda omogućuje sensorial experience, uživanje u opuštajućoj i stimulirajućoj masaži vlasišta, vrata i ramena biranim esencijalnim uljima, nakon čega slijede dijagnostika i daljnja individualna terapija.

 

Jedan od proslavljenih tretmana je Aveda Ruža Pure Hair and Scalp Detox tretman, koji kosi pruža intenzivnu detoksikaciju, otklanjanje svih nečistoća i toksina, pojačanu oksigenaciju i prokrvljenost vlasišta, što utječe na očuvanje željene razine kolagena u kosi. Upravo će ovaj intenzivni detoksikacijski tretman kosi omogućiti zasluženi odmor, kako bi se kosa i vlasište detoksicirali od svih štetnih utjecaja i naslaga, mrtve stanice bile uklonjene, što je ključno za zdravlje vlasišta i čarobnu kosu.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts