Search
Close this search box.

Ines Janković predstavila novu kolekciju CONTRAST: spoj klasične elegancije i modernog stila


Ines Janković predstavila novu kolekciju CONTRAST: spoj klasične elegancije i modernog stila

Modnom revijom u filmskom studiju, u prisustvu velikog broja poznatih ličnosti i medija, dizajnerka Ines Janković obeležila 12 godina umetničkog rada

Brend Ines Atelier, iza kog stoji uspešna srpska dizajnerka Ines Janković, ponovo je očarao ljubitelje mode kojima je predstavljena najnovija kolekcija pod nazivom CONTRAST. Uz elegantnu kombinaciju minimalizma i sofisticiranosti, ova revija je još jednom potvrdila težnju naše dizajnerke da stvori odevne komade koji ističu prirodnu lepotu i samopouzdanje žena.

Ines je inspiraciju za reviju pod nazivom CONTRAST pronašla u suprotnostima koje živi i stvara.

Revija Ines Atelier, PH Monika Pavlovic

“Moda je danas pomirila sve oblike, forme i prilike. Pronikla sam duboko u ono po čemu sam danas posebno prepoznata – u venčanicama koju sama nikada neću obući jer nisam osoba koja želi brak. Nadalje sam tragala za onim oko čega sam takođe isključiva. Veoma malo gledam televiziju i otuda mi u prostoru filmskog studija. To je dokaz da se stvari spajaju u kontrastu i kreiraju savršenstvo. Moja misija je da svaka žena u sebi pomiri sve svoje uloge, sva lica, sve energije. Da prihvati sve verzije sebe kako bi bila najbolja”, otkrila je Ines.

PH Monika Pavlovic

Na čelu art direktive zajedno sa Ines bio je Marko Ivković, a srpska dizajnerka istakla je da CONTRAST nije samo modna kolekcija, već i poziv na putovanje unutar sebe, na istraživanje sopstvenih suprotnosti i prihvatanje svega što nas čini jedinstvenima. Jer u konačnom zbiru, to je ono što nas čini lepima i zanimljivima – sposobnost da sjedinimo sve naše kontraste u jedinstvenu celinu.

Revija Ines Atelier, PH Monika Pavlovic

Njen dizajn odlikuju visoki standardi kvaliteta, kombinujući klasičnu eleganciju sa modernim pristupom, stvarajući prepoznatljive statement komade koji su omiljeni među najstilizovanijim ženama sa naših prostora. Uz minimalistički pristup kao osnov njenog stvaralaštva, Ines Janković i njen kreativni tim uvek imaju na umu savremene potrebe i želje žena, te se trude da njene kreacije odražavaju njihov stil života.

Revija Ines Atelier, PH Monika Pavlovic

Na modnoj reviji koja je održana u filmskom studiju, glavna zvezda bila je glumica Jasna Đuričić koja je modnu publiku na zanimljiv način uvela u predstavljanje kreacija kojima Ines Janković obeležava 12 godina umetničkog rada.

Među poznatim ličnostima koje su uživale u modelima iz prvih redova bile su i Jelisaveta Teodosić, Sara Jo,  Duška Jovanić, Dunja Jovanić, Danijela Dimitrovska, Igor Todorović i mnogi drugi.

Sara Jo, PH Monika Pavlovic

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts