Search
Close this search box.

Fashion Highlight: Nismo mogli da ne primetimo total look u crnoj boji koji je Josip Grabovac nosio na Milano Fashion Week-u!

Nismo mogli da ne primetimo total look u crnoj boji koji je Josip Grabovac nosio na nedavno održanom Milano Fashion Week-u!
Kanadska modna kuća Mackage na čelu sa Hrvaticom – Tanye Golesic koja piše istoriju kada je moda u pitanju. Mackage samo u par godina postaje globalni brend i “must have”  komad u ormarima NBA igrača, poznatih svetskih umetnika kao što je Lil Kim pa sve do najvećih fudbalskih zvezda.

Joisp Grabovac Ph: privatna arhiva

Josip već 4 -tu godinu za redom nosi Mackage na svojim modnim putovanjima Milano, Pariz, London FW kao i  na najvećem sajmu muške mode u Firenzi, Pitti Uomo.
Nisamo mogli da ne prikažemo ponovo neke od outfita iz prethodnih sezona. Osim toga izvukli smo i fotografiju njegove naslednice, na kojoj su uparili outfite, ćerke koja isto tako voli i nosi Mackag komade.

Joisp sa ćerkom Ph: privatna arhiva
Josip Grabovac , Ph credits: Albina Abdullina
Josip Grabovac , Ph credits: Albina Abdullina
Josip Grabovac , Ph credits: Albina Abdullina
Josip Grabovac , Ph credits: Albina Abdullina

Mackage total Look uvukao se i u obijektive slavnih fotografa modnih magazina iz sveta pre  samih revija Emporio Armani i Prada gde je Josip pažljivo odabrao sa timom Mackage ovaj upečatljivi izgled koji je sve prisutne oduševio.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts