I L L A M A S Q U A – ŠMINKA SA STAVOM!

Poznati britanski brend šminke ILLAMASQUA konačno je došao na naše tržište
Od juče je ILLAMASQUA dostupna i u Beogradu i Novom Sadu. Na radost ljudi iz makeup branše i ljubitelja kvalitetne šminke, organizovana je prezentacija brenda, u beogradskom klubu DIM. Predstavnici medija i veliki broj profesionalnih šminkera imali su priliku da vide proizvode koje nudi ova renomirana britanska kuća. Potom je održao masterclass naš poznati šminker, Dragan Vurdelja, koji je prisutne bliže upoznao sa proizvodima i mogućnostima koje nudi ovaj izuzetno kvalitetan makeup brend. Počeci ovog brenda se vezuju za punk. Uprkos vremenu, promenama trendova, ovaj brend je zadržao svoj karakter, i kvalitet, koji ga svrstava među najbolje makeup brendove na svetu.

Mihaela Dodić i Davorka Mrakovčić

Ovaj kultni britanski brend postoji od 2008. godine, U pitanju je profesionalna linija šminke, oko koje je okupljen tim profesionalaca koji su prepoznali važnost subkultura i kreativnosti koje ne poznaju pravila. Illamasqua je zamisao marketinškog gurua Džulijana Kinastona (Julian Kynaston) koji je, bez ikakvog prethodnog iskustva u svetu šminke, lansirao brend kako bi proslavio ličnost, originalnost i omogućio potrošačima jedinstveno iskustvo u industriji šminke. Pored njega značajnu ulogu u kreiranju imidža Illamasqua imao je i Džozef Kore (Joseph Corré), sin kreatorke Vivijen Vestvud i Malkolma Meklarena, osnivača benda Sex Pistols, kao neko ko je odrastao u srcu londonske punk scene. Corré je široj publici poznat i po svom brendu donjeg veša Agent Provocateur

U poslednjih 13 godina Illamasqua je postala ponosni zagovornik stava da je lepota inkluzivna, a ne isključiva. Lepota nije mlada, stara, bela, crna, ženska ili muška, već bilo šta, sve i svako.
Illamasqua nije samo šminka, već je i šminka sa stavom.
Illamasqua predstavlja glas nove generacije u kojoj je lepota bez pravila i bez starenja. Ilamasqua je poznata po najboljim proizvodima za pigmentaciju, koji su proizvedeni od kriolan pigmenta, koji nema premca. Ovo je brend koji ima potpuno nekonvencialan pristup i koji svemu daje upečatljiv ”illamasqua tvist”, profesionalna šminka za svakodnevnu upotrebu.

Dragan Vurdelja masterclass

 

Elena Nikolaevna i Dragan Vurdelja
Lena Bogdanović

Illamasqua dolazi sa 144 različita proizvoda na naše tržište, a od ponedeljka je dostupna samo u eksluzivnim LILY drogerijama u Beogradu (Ušće Shopping centar, Delta City, Knez Mihajlova, Braničevska 12) i u Novom Sadu (Promenada i Jevrejska).
Mihaela Dodić, kao kreativna direktorka i glavna šminkerka Illamasqua, narednih mesec dana će biti na prodajnim mestima Lilly drogerija u Beogradu za savete i konsultacije. Mihaela je iskusna šminkerka, koja dugo već, od samog početka radi sa Illamasqua brendom i zna sve o njemu, a čiji saveti za šminku su neprocenjivi.
Celokupan asortiman Illamasqua brenda kod nas dostupan je i online, preko Lilly web shopa: ILLAMASQUA_SERBIA

FOTO: Dzumanski

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SISTERS CODE ATELIER
Klasičan stil koji ne izlazi iz mode
REVOLUCIONARNI SERUM

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Newsletter

No spam, notifications only about new articles, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Jadran Malkovich glumac u fokusu!

FM42 magazin je porazgovarao sa jednim od najtraženijih glumaca u Srbiji, otkrio nam je koju ulogu priželjkuje, na koji način je bira i kakvi su

SENIDAH x FASHION&FRIENDS: MAGIČNA NOĆ ZA PAMĆENJE

SENIDAH x FASHION&FRIENDS: MAGIČNA NOĆ ZA PAMĆENJE Stil, glamur, atmosfera ispunjena emocijama i veličanstveni nastup balkanske muzičke zvezde Senidah obeležili su jučerašnji ekskluzivni Fashion&Friends događaj. Veče