Search
Close this search box.

FashionMag42 vam predstavlja Styx

FM42: Jelena, kada ste odlučili da dizajnirate natik i zašto baš ime Styx?
Pre dve godine sam počela sa izradom nakita kao dodatnim poslom.U međuvremenu je ljubav prema umetnosti i ručnom radu prošla svoje transformacije i dizajn koji sada predstavljam je moje trenutno dostignuće u ličnom i umetničkom razvoju.
Ime je inspirisano grčkom mitologijom i rekom Styx , i u svom metaforičnom smislu za mene znači mesto susreta različitih dimenzija- pojavnog i onostranog, razumljivog i nedokučivog.
FM42: U čemu pronalazite inspiraciju?
Inspiraciju pronalazim u mašti o junacima intergalaktičkog broda koji putuju kroz različite svetove i u tome šta bi oni nosili i kako bi se oblačili na različitim svečanostima i u posetama drugim planetama.
FM42: Koje materijale najviše koristite za izradu nakita?
Najviše koristim metal – hirurški čelik u vidu lanaca različitog dizajna kao i žicu od istog. Tu su i određene vrste poludragog kamena – (pirit,hematit,ahat itd) koje kombinujem sa metalom kao i sitne miyuki perle.
FM42: Kome je namenjen i gde možemo da saznamo više o brendu?
Namenjen je hrabrim ženama vanvremenskog stila i moćnog intelekta. Više o brendu možete saznati na mojoj instagram stranici styx_nakit , na kojoj kroz vizuelni i narativni sadržaj predstavljam svoju ideju i stil.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts