Aleksandra Mitkovska predstavila novu kolekciju

Odluku da postane modni dizajner Aleksandra Mitkovska, osnivač brenda VIBRAZIONI DESIGN, donela je veoma rano, pošto je upisala i završila srednju umetničku školu u Skoplju, na odseku za tekstil i odeću. Dalje školovanje i stručno usavršavanje nastavila je na Visokoj školi za modni dizajn i modeling u Milanu, „Fashion Institute Burgo”, nakon čega je usledio završetak master studija na prestižnom milanskom univerzitetu „Fashion Institute Marangoni”. Mini kolekcije sa njenim potpisom predstavljene su kroz dve kolektivne revije na “Fashion vikendu” u Milanu.

Na Balkan sa vraća vođena željom da osnuje sopstveni brend. Ubrzo nakon toga počinje redovno da izlaže na nedeljama mode Belgrade Fashion Week i Skopje Fashion Week, a na prvoj reviji BFW-a Aleksandra je dobila nagradu za najboljeg mladog dizajnera. Podjednako uspešni bili su i njeni nastupi pred modnom publikom u Tirani i Ljubljani.

Aleksandra Mitkovska je orijentisana isključivo na žensku modu, a njen rad možete prepoznati po lucidnim kombinacijama materijala. Veoma autentični krojevi karakterišu i novu kolekciju za jesen/zimu, a svaki od modela naglašava ženstvenost. Još jedna odlika Aleksandrinih kreacija je ne samo to da stilski ne zastarevaju, već i to što se podjednako mogu nositi kako u svečanim prilikama tako i u onim svakodnevnim. To je jedan od razloga zašto njene modele rado nose i Karolina Gočeva, Ivana Peters, Dani Dimitrovska. Mitkovska je bila uspešna i na polju kostimografije učestvujući u velikom projektu Makedonskog narodnog pozorišta, Šekspirovom „Troilu i Kresida”, u režiji poznatog srpskog reditelja Ljubiše Ristića.Aleksandra Mitkovska živi i radi između Skoplja i Beograda. Njen modni brend VIBRAZIONI by Aleksandra Mitkovska postoji od 2009. godine, a komade sa njenim potpisom možete pronaći u Beogradu (Vlajkovićeva 13), kao i na online prodavnici www.vibrazionidesign.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Svečanim otvaranjem počeo 52. FEST

Dodelom nagrade Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti reditelju Želimiru Žilniku, 23. februara 2024, u prepunoj Velikoj sali MTS Dvorane, svečano je otvoren 52.