FashionMag42 vam predstavlja Pivoine Aristocrate

FM42: Kada ste odlučili da se bavite modnim dizajnom?
Još kao devojčica sam sanjala o tome da jednoga dana imam svoj modni brend i da moje haljine nose sve žene ovog sveta. Uvek sam bila kreativna duša i uvek sam crtala.
Definitivno sam odlučila da pokrenem taj projekat u februaru 2021 nakon vrlo teškog životnog perioda. Prosto ta godina nije smela da se završi kako je počela. To mi je bila misija i pravi trenutak da se rodi Pivoine Aristocrate.

FM42: Šta vas inspiriše u procesu izrade kolekcije?
Inspirišu me film, muzika, istorija, žensko telo, mesec, zvezde i planeti. Inspiriše me život i ono sto me čini srećnom. Iako sam obelodanila tek drugu kolekciju, treća, četvrta i peta su mi već, kako kažu, u šteku. Inspiracija mi je najlakši deo posla. Najveća prepreka sa druge strane su mi preciznost i perfekcionizam. Svaki komad lično kontrolišem pre slanja ili predaje u Open Concept Store, gde haljine mogu da se probaju i kupe lično. Svaki šav mora biti simetričan i čist. To je taj neki minimum koji mogu da garantujem za svaku moju haljinu.

FM42: Koje materijale najviše koristite?
Koristim materijal koji mi je pod prstima prijatan i za koji smatram da će izgledati lepo na ženskom telo, nebitno da li to telo bilo mršavo ili curvy. Verujem u organske i ekološke tkanine, ali više verujem u suprostavljanje brzoj modi. Haljine Pivoine Aristocrate su ručno radjene. Uglavnom se rade po meri i prate sopstveni trend.

FM42: Kome su namenjeni vaši modeli i gde možemo da saznamo više o brendu?
Modeli su namenjeni svim jakim, lepim, samouverenim ženama, što podrazumeva sve žene. Ženama koje uživaju da danas budu jedno, sutra nešto totalno drugo, a uvek same svoje – isto kao što su i moje kolekcije iz sezone u sezonu potpuno nova priča. Posetom Instagram naloga @pivoine.aristocrate i web shop-a www.pivoinearistocrate.com uvek ćete biti informisani o novim kolekcijama i dešavanjima oko brenda.

FM42: Kakvi su vam dalji planovi?
Da rastemo, učimo, pomeramo granice. Želim najbolje kolekcije sa najboljim kampanjama. Planiram u nekom prvom mahu da vremenom otvorim svoj atelje, gde moje mušterije mogu od početka procesa da se osećaju kao boginje, a ne tek kada obuku kreaciju.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts