FashionMag42 vam predstavlja mindjuše i ogrlice koje ćete obožavati ovog leta!

Izdvojili smo nekoliko komada nakita u koje možete da investirate ove letnje sezone. Pronađite vaše omiljene!

Nakit koji nam je definitivno zapao za oko je TJ Jewellery iz Zagreba. Radjen na tradicionalni način što ga čini jedinstvenim i posebnim. Brend je postao prepoznatljiv i prihvaćen kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu zbog masivnih komada koji su nosivi i daju posebnu notu stilu.
 
Zanimljiv nakit brenda Go Go izrađuje Gordana Gardašević Zdravković. U ponudi mogu se naći biserne mindjuše i minimalističke  ogrlice sa dragim kamenjem. Ove komade možete nositi od jutra do večeri, u svakoj prilici.
Milica Ratković  stoji iza brenda MargaRita jewelry, inspiracija su joj mozaici, oslikani nakit na podlozi od nerdjajućeg čelika. Ukoliko želite da vaš stajling dobije art notu, MargaRita je pravi izbor za vas.
JK Concrete Jewellery nosive objekte arhitekture u obliku nakita čistih linija, estetike usmerene minimalizmu i savremenom dizajnu. Univerzalna i jednostavna forma cilindra je izvedena od betona, a sirova tekstura industrijskog materijala je naglašena listićima plemenitih materijala.
IPSA Jewelry by top model Alexandra Egorova koja kreira minimalistički nakit od perli i dragog kamenja za sve prilike.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Iskoristi ovo leto maksimalno uz NIVEA SUN

Uz kreativnu uličnu umetnost, urbanu muziku i kulinarske specijalitete s potpisom zvezde Masterchefa – Tihomira Krkleca, na lokaciji Garden Breweryja u Zagrebu, predstavili smo novitete

ZAVRŠEN TREĆI MEĐUNARODNI FESTIVAL SOLA

Izvođenjem predstave “Peto godišnje doba” i “Dnevnik Huligana” Olge Pango i Vasila Zafircheva sinoć je svečano u Studentskom kulturnom centru Beograd završen Treći međunarodni Festival