FashionMag42 predstavlja VIVISCAL

“Viviscal vitaminska suplementacija su najefikasniji i najpopularniji suplementi za prevenciju i lečenje opadanja kose u čitavom svetu.

Napravljeni su na potpuno prirodnoj bazi od ekstrakata koji deluju povoljno na samu dlaku, njen ciklus i obnavljanje, ali i na kožu i nokte. Koriste se kao prevencija opadanja kose i kao terapija. Mnoge poznate ličnosti koriste upravo ove suplemente. Većina lekara širom sveta koji se bave lečenjem opadanja kose prepisuje Viviscal kao obaveznu terapiju kod različitih tipova alopecije. Obuhvata liniju proizvoda za lečenje spolja i iznutra: suplemente u vidu tableta za muškarce i žene, šampon, balzam i eliksir za kosu- svi u funkciji regeneracije dlake i promocije rasta kose. Preparati postoje na tržistu već 25 godina i predstavljaju najprodavaniji proizvod za stimulaciju rasta kose u Americi.”

VIVISCAL VITAMINSKA SUPLEMENTACIJA
Viviscal vitaminska suplementacija su najefikasniji i najpopularniji suplementi za prevenciju i lečenje opadanja kose u čitavom svetu.
Napravljeni su na potpuno prirodnoj bazi od ekstrakata koji deluju povoljno na samu dlaku, njen ciklus i obnavljanje, ali i na kožu i nokte. Koriste se kao prevencija opadanja kose i kao terapija. Mnoge poznate ličnosti koriste upravo ove suplemente. Većina lekara širom sveta koji se bave lečenjem opadanja kose prepisuje Viviscal kao obaveznu terapiju kod različitih tipova alopecije. Obuhvata liniju proizvoda za lečenje spolja i iznutra: suplemente u vidu tableta za muškarce i žene, šampon, balzam i eliksir za kosu- svi u funkciji regeneracije dlake i promocije rasta kose. Preparati postoje na tržistu već 25 godina i predstavljaju najprodavaniji proizvod za stimulaciju rasta kose u Americi.


POREKLO VIVISCALA

Priča o Viviscalu počinje istraživanjem nacije koja ima najbolju kosu na svetu i tada se došlo do zaključka da su to inuiti- narod mogloske rase koji živi na obodima Severne Amerike I Grenlanda. Karakteriše ih veoma jaka kosa koja raste neuobičajeno dugačka.Naučnike je fascinirala ova pojava i zato su istrazili kakav to specifican način ishrane oni imaju i zaključili su da im je ishrana bazirana uglavnom da plodovima mora koji su bogati specificnim proteinima.
Gorgeous Growth Densifying Conditionner
Zato je istraživanjem nadjen AminoMar kompleks morskog proteina na kojima je čitava Viviscal suplementacija bazirana. Klinička istraživanja se nastavljaju jer se Viviscal na osnovu njih stalno unapredjuje.  Naučni tim je u Viviscal uneo sve povoljne vitamine i minerale koji imaju pozitivan efekat na rast kose kao što su: Vitamin C, Kalcium, Biotin, L-cistin, L-metionin, Ekstrakt jabukovog praha, Hrskavica ajkule, Niacin, Gvoždje, Cink
Gorgeous Growth Densifying Shampoo

KLINIČKE STUDIJE
Viviscal suplementacija je jedina suplementacija u svetu sa največim brojem kliničkih studija u ispitivanju efikasnosti Viviscala kod različitih tipova opadanja kose. Ove studije su uglavnom sprovedene u Sjedinjenim Američkim Državama, a pokazale su pozitivne efekte u lečenju sledećih vrsta opadanja kose: ANDROGENA ALOPECIJA, ALOPECIJA AREATA, AKUTNI TELOGENI EFLUVIJUM, HRONICNI TELOGENI EFLUVIJUM, OZILJNA ALOPECIJA, FRONTALNA FIBROZIRAJUCA ALOPECIJA, PRIMENA POSLE TRANSPLANTACIJE KOSE

Gorgeous growth Desnifying Elixir

KAKO VIVISCAL DELUJE
Zahvaljujući svojoj specifičnoj formulaciji, Viviscal deluje na ciklus rasta dlake, produžavajući tzv.anagenu (aktivnu) fazu rasta dlake, ali i na samu strukturu dlake iznutra. Topikalni preparati (šampon i balsam) deluju povoljno na kožu glave, održavajući je zdravom. Viviscal deluje na kosu u tri faze:

Ishrana folikula iznutra

Ojačavanje dlake i aktivacija rasta kose

Aktivacija rasta kose koja je ušla u minijaturizaciju

Kosa je vidno gušća, bujnija i zdravija.

Kako bi se postigle ove četiri fazi, potrebna je primena suplementacije minimum 4-6 meseci jer ja takva fiziologija dlake. Kosa dobija neophodnu živost jer je je suplementirana esencijalnim vitaminima i mineralima za kosu.
POZNATI I VIVISCAL
Viviscal je poznati i kao suplementacija za kosu poznatih, tako da ga širom sveta koriste poznati glumci i glumice, voditelji, TV lica, pevači i pevačice. Neka od najpoznatijih lica koja preporučuju Viviscal su Jennifer Aniston i Gwineth Paltrow, ali i mnogi drugi. Više o preporukama i iskustvima pogledajte OVDE.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts