Search
Close this search box.

AVON Beauty Forum No. 6

AVON Beauty Forum No. 6

Fashion & Beauty platforma FashionMag42.com vam predstavlja šesti po redu AVON beauty forum, u sklopu dogadjaja FashionMag42 Fashion Days, na kojem će predstaviti novi AVON Hydramatic Matte ruž za usne.

AVON Beauty Forum održaće se 14. marta u srcu Beograda, u hotelu Zepter.

Kroz Avon Beauty Masterclass vodiće vas Duška Jovanić i Vladana Veljković, celebrity make up artist Svetlana Sremčević kreiraće poseban Avon make up look sa akcentom na novu liniju Hydramatic Matte ruževa za usne. Posetioci foruma imaće priliku da isprobaju ruževe iz nove kolekcije i saznaju beauty trikove za savršeno nanošenje ruža.

Glavni sponzor Beauty Foruma je kompanija AVON

Prijave za AVON Beauty Forum slati na: IG @fashionmag42

Broj mesta ograničen.

O kompaniji Avon:
Kompanija koja stavlja maskaru na trepavice i hranu na sto. Koja se bori protiv bora jednom i protiv raka dojke drugom rukom.

Koja zna da ceni savršeno našminkane usne, ali opet glasno javno govori protiv nasilja nad ženama i u korist ženske finansijske nezavisnosti. Ovo je kompanija koja ne samo što donosi lepotu na velika vrata, već ih i otvara.

Kompanija koja podržava oko 6 miliona Avon Dama širom sveta. Ovo je Avon. Kompanija koja već 135 godina podržava lepotu, inovacije, optimizam i, pre svega, žene.

Avon podržava žensko preduzetništvo, osnažuje žene i brine o njihovom zdravlju i do sada je donirano preko milijardu dolara za potrebe žena širom sveta, kroz poslovanje kompanije i Avon Fondaciju za žene. Više o kompaniji saznajte na www.avonworldwide.com više o našim proizvodima pronađite na www.avon.rs

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts