Search
Close this search box.

Ema Luketin: Volim što mi je svaki dan dinamičan i ne znam što točno očekivat

FM42 magazin je porazgovarao sa  jednom od najuspešnijih blogerki u Hrvatskoj, Ema nam je otkrila šta je inspirisalo da počne da snima za You Tube, koja kampanja joj je ostavila najjači utisak  i šta uvek nosi u torbici.

FM42: Ema kako bi ste se predstavili našim čitaocima?
Uvijek kažem da mi je najteže odgovoriti na pitanje tko sam i da se predstavim.. Ja sam Ema Luketin, strastvena zaljubljenica u ljepotu i modu te vlasnica kozmetičkog salona u Zagrebu. Na društvenim mrežama dijelim svoja iskustva i savjete te se volim uvrstiti u kategoriju “lifestyle influencera” s obzirom na to da se bavim svim temama.

FOTO: Privatna arhiva

FM42: Šta vas je inspirisalo da počnete da snimate za You Tube?
Ideja da započnem snimanje za YouTube rodila se iz želje da svoju ljubav i entuzijazam podijelim na još interaktivniji i kreativniji način. Željela sam stvoriti prostor gdje ćemo zajedno istraživati svijet ljepote i kozmetike, gdje ću odrastati sa svojim pratiteljima (pogotovo jer sam svoj prvi video snimila sa 13 godina i bila sam još djevojčica).

FOTO: Privatna arhiva

FM42: Opišite nam kako izgleda vaš dan?
Moj dan počinje rano ujutro s doručkom i spremanjem. Tu uvrstavam svoj skincare i makeup koji su mojih 10 minuta u jutarnjoj rutini koji mi služe kao meditacija i opuštanje prije radnog dana. Moj svaki dan je apsolutno drugačiji na svoj način, ili sam cijeli dan za laptopom, ili cijeli dan sam na snimanju (nekad ispred kamere, nekad iza kamere kao creative director) ili sam u svom salonu i nadzirem, razmišljam, pomažem i sudjelujem u razvijanju istog. Ono što svaki dan čini istim je večernja šetnja sa mojim psom Viki koja je također jedna vrsta opuštanja za mene. Volim što mi je svaki dan dinamičan i ne znam što točno očekivati, svakako svaki “posao” koji dođe tokom dana je kreativan i ne smatram ga poslom jer ga baš volim raditi.

FOTO: Privatna arhiva

FM42: Imali ste priliku da radite Fashion & Beauty kampanje. Koja je na vas ostavila najači utisak?
Radila sam na mnogim kampanjama, ali uvijek kad me pitaju ovako nešto, prvo mi na pamet padne beauty kampanja brenda Maybelline New York čije sam zaštitno lice već 4 godine i na početku svake godine se radi velika regionalna kampanja na kojoj sam ja kao zaštitno lice za Hrvatsku. Ta kampanja stvarno bude posvuda, od bilboarda do drogerija, do online reklama i stvarno sam zahvalna i presretna kad budem dio tako nekog velikog projekta.

FOTO: Privatna arhiva

FM42: Koja su tri must have Beauty proizvoda uvek u vašoj torbici?
U svojoj torbici uvijek nosim hidratantni balzam za usne ili lip oil, olovku za obrve i matirajuci puder za lice.

FOTO: Privatna arhiva

FM42: Da li radite na nekom zanimljivom projektu?
Uvijek radim i stvaram nešto novo, tako da odgovor je da! Trenutno su u stvaranju dva velika projekta o kojima naravno ne mogu govoriti jer želim da bude iznenađenje, no ono što mogu dati kao hint je da se jedan projekt može osjetiti, a drugi gledati. Sad sam vam dala bubicu u uho haha!

FM42: Poruka za čitaoce FashionMag42 magazina.
Dragi čitatelji FashionMag42 časopisa, želim vam poručiti da je ljepota svuda oko nas, a prava ljepota dolazi iz samog srca. Neka vas inspirira da budete svoji, istražujete ono što volite i uvijek i zauvijek slušate svoje srce.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts