DOČEKAJTE SPREMNE SEZONU VENČANJA

U nastavku otkrivamo kako da uz jednostavne i zabavne kućne tretmane pripremite svoju kožu i zablistajte na ceremoniji venčanja
Jesen je pred nama, a sa njom stiže i sezona venčanja. Ako ste među onima koji će uskoro izgovoriti sudbonosno „DA“, biti kuma ili deveruša na venčanju – evo saveta koji garantuju sjajnu i blistavu kožu za ovaj veliki dan.
Buduće mlade, kume, deveruše – znajte da proizvode iz FOREO asortimana možete pronaći u Jasmin parfimerijama ili online na jasmin.rs i ananas.rs.

Buduće mlade, kume, deveruše – znajte da proizvode iz FOREO asortimana možete pronaći u Jasmin parfimerijama ili online na jasmin.rs i ananas.rs.

Stavljajući tehnologiji u službu lepote, uz T-Sonic pulsacije i personalizovanu negu, ovi uređaji preuzimaju ulogu vašeg ličnog trenera, koji će vas spremiti za veliki dan, uz bezbedno i efikasno toniranje više od 65 mišića lica i vrata.

Na primer, uz savršeno dizajnirane silikonske četkice, prilagođene različitim tipovima kože, FOREO LUNA aparati uklanjaju 99,5% nečistoće sa lice. Dolaze u više boja i veličina, kako bi zadovoljili različite potrebe i ukuse i pružili vrhunsko zadovoljstvo nege kože.

Sa druge strane, uz kombinaciju LED svetala i kiroterapije, UFO 2 će za svega dva minuta dnevno revitalizovati vašu kožu, poboljšati njenu strukturu i umanjiti znakove starenja. Koritite svoj UFO 2 i na dan venčanja da biste osigurali da ni jedna sitnica na vašem licu ne pokvari savršene fotografije.

I, naravno – neka vaše oči sijaju! Prvi korak je da se oslobodite podočnjaka i natečenih očiju, a rešenje se zove – IRIS. Sve što vam je potrebno je mali, ali moćni beauty-tech aparat koji čini da umorne oči ponovo zasijaju.

Zahvaljujući originalnim FOREO uređajima koji će vašu kožu učiniti sjajnom i negovanom, priprema kože za savršeno venčanje nikad nije bila lakša i zabavnija. Uverite se i same i ukoliko već niste – recite im „DA“!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

FM42 MAGAZIN

On Key

Related Posts

Meet the artist Daria Spühler

We have a great honor to present to you  photographer Daria Spühler, one of the selected participants of open call “First Date”. This is her

FashionMag42 vam predstavlja Styx

FM42: Jelena, kada ste odlučili da dizajnirate natik i zašto baš ime Styx? Pre dve godine sam počela sa izradom nakita kao dodatnim poslom.U međuvremenu