Blistava i sveža koža u zrelim godinama

Lepa i sveža koža više nije rezervisana samo za mladalačko doba. O tome svedoče mnoge dame za koje nikada ne biste pomislili da su već ušle u šestu deceniju. U svojim pedesetim i šezdesetim one izgledaju fantastično i žive maksimalno ispunjen život.

Ove dame znakove starenja svoje kože prihvataju kao odraz neprocenjivog iskustva i uspešno savladanih životnih izazova. Ali, to ne znači da svojoj koži ne posvećuju pažnju koja joj je potrebnu da bi bila blistava i elastična, bore umanjene, a ten ujednačen. Zato biraju dokazano efikasnu negu.

Najčešći znakovi starenja kože u zrelim godinama su gubitak elastičnosti, produbljivanje bora i pojava tamnih fleka na koži, a preparati iz Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity linije klinički i dermatološki dokazano pružaju odgovor na sve pomenute izazove – obezbeđuju popunjavanje dubokih bora, poboljšanje elastičnosti i ujednačavanje tena.

Ova linija sadrži sve preparate neophodne za dnevnu i noćnu i dodatnu negu, čak i Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity kremu za ruke koja pruža 24-časovnu hidrataciju i vidno podmađuje kožu ruku.

Osnovu formulacije Eucerin®Hyaluron-Filler + Elasticity linije čini kombinacija hijaluronske kiseline kratkog i dugog lanca, koja vidljivo popunjava duboke bore, kao i bore na površini kože. Pojedinačno, u određenim preparatima, osnovna formulacija obogaćena je sastojcima koji deluju ciljano na određene simptome kože u zrelim godinama.

Formulacija dnevnih krema sa SPF 15 ili SPF 30 sadrži i arktin, koji dokazano ubrzava obnovu kolagena u ćelijama kože, i silymarin, moćni antioksidans koji usporava gubitak kolagena i elastina.Ovi sastojci doprinose usporavanju formiranja novih bora i čine kožu čvršćom i elastičnijom.

Noćna krema obogaćena je dekspantenolom, koji stimuliše regeneraciju kože tokom noći, kao i arganavim uljem bogatim negujućim lipidima, koje dodatno pomaže regeneraciju i čini kožu glatkom.

Formulacije Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity 3D seruma i Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity kreme za negu ruku sadrže Eucerin®patentirani Thiamidol®. Ovaj inovativni sastojak deluje u korenu problema pojave hiperpigmentacija smаnjujući proizvodnju melanina tačno na mestima gde se hiperpigmentacije pojavljuju. Zahvaljujući tome ovi preparati, pored popunjavanja bora i poboljšanja elastičnosti kože, obezbeđuju umanjenje fleka i sprečavajući njihovo ponovno pojavljivanje. Ispitivanje u kome je učestvovalo 120 dama starosti između 55 i 65 godina pokazalo je da u 100% slučajeva, nakon četiri nedelje upotrebe, Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity 3D serum poboljšava elastičnost kože, daje joj mladalački sjaj, smanjuje vidljivost fleka i čini je čvršćom i blistavijom.

Kompletnu negu koju zreloj koži pruža Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity linija zaokružuje Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity Krema za područje oko očiju SPF 15. Redovnom upotrebom ove kreme, koja je jedan od retkih antirida koji sadrže UVA i UVB zaštitu, poboljšava se elastičnost i čvrstina kože i popunjavaju duboke bore u osetljivom području oko očiju.

Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity preparate koji pružajuodgovor na sve tri dimenzije efikasne anti-age nege u zrelim godinam do kraja avgusta možete pronaći u boljesnabdevenim apotekama po ceni umanjenoj za 25 odsto!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

FM42 MAGAZIN

On Key

Related Posts

Meet the artist Daria Spühler

We have a great honor to present to you  photographer Daria Spühler, one of the selected participants of open call “First Date”. This is her

FashionMag42 vam predstavlja Styx

FM42: Jelena, kada ste odlučili da dizajnirate natik i zašto baš ime Styx? Pre dve godine sam počela sa izradom nakita kao dodatnim poslom.U međuvremenu