Čarolija u vašem domu: JYSK donosi inspirativnu jesenju paletu boja i prugaste detalje

Do povratka obavezama i užurbanom radnom ritmu koje donosi jesen ostalo je još malo i zato je avgust idealno vreme za preuređenje enterijera i unošenje toplih promena u dom.
Iako period pred nama sa sobom donosi tmurne i hladnije dane, detalji poput novog ukrasnog jastuka ili mekog toplog ćebeta uneće toplu, prijatnu i ušuškanu atmosferu.


Kako bi spremno dočekali jesenje dane, kompanija JYSK je najavila novu kolekciju dekoracija u bojama koje će vas podstaći da se radujete predstojećoj hladnijoj sezoni.
Jedna od najlepših stvari tokom jeseni je ušuškati se u mekano ćebence i uživati u omiljenom filmu, seriji ili knjizi. Ova atmosfera će postati još čarobnija sa dodatkom udobnih tepiha i jastuka. Nova kolekcija donosi paletu sunčanih i zemljanih tonova, dizajniranih da podignu vaše raspoloženje, uz dodatak smirujućih boja poput tople smeđe i bež. Prirodni materijali su zvezde nove kolekcije, osiguravajući da dom bude ispunjen udobnošću i opuštenom atmosferom.

Ova JYSK kolekcija nije samo skup proizvoda – to je putovanje do udobnosti inspirisano
skandinavskim konceptom "hygge". Pretočite ovu filozofiju udobnosti u svoj dom uz samo nekoliko pažljivo odabranih komada, kao što su jastuci sa prugicama i ćebeta sa
šarmantnim resama.

Prugasti dezeni su postali pravi trend i novi must-have detalji. Oni su prisutni na svakom koraku u ovoj kolekciji – od materijala, preko tkanja jastuka i tepiha, pa sve do drugih sitnih dekorativnih elemenata kao što su vaze. Zahvaljujući paleti zemljanih boja koje se idealno nadopunjuju sa nežnim tonovima nebesko plave, ovi proizvodi se lako kombinuju sa drugim ukrasima, stvarajući vaš lični, ušuškani kutak za opuštanje i uživanje.

Za više informacija o novoj JYSK kolekciji posetite JYSK.rs.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

NOVE TENDENCIJE ’60

Izložba “Nove tendencije ’60” predstavlja svojevrstan omaž umetničkoj sceni u Italiji šezdesetih godina prošlog veka. U fokusu su tri izložbe: “Gencay, Brtka, Franchini” održana u