Božidar Ledinko: Tajna naše dugovječnosti  je u velikoj samokritičnosti

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

FashionMag42 je porazgovarao sa direktorom Galko proizvodnje gospodinom Božidarom Ledinkom, koji nam je otkrio kako izgleda jedan dan u proizvodnji, tko stavlja poseban potpis na kolekciju i zbog čega tako dugo traju.


FM42: Božidare, trajete preko 25 godina na hrvatskom tržištu, kako uspijevate ostati tako dugo aktualni?
Mi svoju poziciju stvaramo kontinuirano već proteklih 25 godina odgovornim i poštenim odnosom prema kupcima, dobavljačima, partnerima, zaposlenicima te svim ostalima u poslovnom procesu. Do toga smo došli na način da se držimo temeljnih postulata našeg poslovanja, a to je kvaliteta usluge i proizvoda, poštivanje dogovorenih rokova i korektan odnos prema svima u lancu.

FM42: Kako izgleda jedan dan u proizvodnji?
Naša proizvodnja povezuje i današnje nove tehnologije i ručni rad, pa taj složeni proces u jednom danu iziskuje mnogo spretnosti, koncentracije i na kraju krajeva, strpljivosti i usklađenosti.
Proizvodni pogon zapošljava 50 radnika. Kao industrijska proizvodnja, po proizvodu imamo ciklus koji traje 5-7 radnih dana od ulaza proizvoda u proizvodnju, do isporuke, tako da je u Galku svaki dan dinamičan i definitivno mora biti vrlo dobro organiziran.

FM42: Tko stavlja poseban potpis Galko na svaku kolekciju?
Galko tim…od naših dizajnerica, preko modelara, do krojača i šivačica kroz čije ruke prolazi svaka pojedina torba…svi oni daju svoj potpis.

FM42: Mogu li se vaše torbe kupiti/naručiti i van Hrvatske?
Da, imamo dugogodišnje partnere i u inozemstvu.

FM42: Nedavno se pojavila jesenska kolekcija, kakvi su vam daljnji planovi?
Tajna naše dugovječnosti  je u velikoj samokritičnosti. Trudimo se uvijek našim kupcima dati više i bolje. Tako je danas Galko zapravo sinonim za kvalitetu i povjerenje kupca.
Dakle, unatoč vrlo neizvjesnoj situaciji u kojoj se svi nalazimo, idemo dalje. Trudit ćemo se biti još bolji i kvalitetniji. Zadatak uprave je da vodi računa o svim stvarima, ugovara poslove  i stvara uvjete za što kvalitetnije poslovanje, gradi uzajamno povjerenje, brine o zaposlenicima jer su oni izvršioci svega onoga što se ugovori. Ne smijemo posustati!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

PUTEM ŠAMPIONA – OD STVARNOSTI DO FILMA

Novak Đoković Fondacija priredila zanimljivu prezentaciju programa Putem šampiona kroz specijalnu projekciju tematski srodnog filmskog hita „Kralj Ričard“ o jedinstvenom razvojnom putu čuvenih teniskih sestara