Anja Durutović polako, ali sigurno osvaja modnu scenu u Srbiji!

Sve više traženiji model Anja Durutović, u razgovoru za FashionMag 42, otkrila nam je kakva iskustva nosi sa slikanja KIKO MILANO  x FashionMag42 Fashion Editorial, šta joj moda znaći i koje tri pesme neprestano sluša u poslednje vreme.

FM42:  Anja, imali ste prilike da radite sa najboljim modnim fotografom Mišom Obradovićem na slikanju za KIKO MILANO  x FashionMag42 Fashion Editorial. Kako je raditi sa Mišom?
Čast mi je što sam na samom početku karijere dobila priliku da radim sa našim najboljim i najpoznatijim modnim fotografom. Naučila sam dosta toga od Miše, atmosfera na slikanju je bila prijatna i baš je lepo raditi sa njim. Nadam se i radujem budućim prilikama za saradnju.

FM42: Kakav je osećaj videti sebe u modnim magazinima?
Veoma neobičan, jer sam do skoro sanjala o tome, ali sam iskreno srećna kada vidim ili kada mi neko pošalje moje fotografije iz magazina.

FM42: Vaša percepcija modne industrije je?
Pratim modu od malena i jako mi se dopada trend održive mode. Kolekcije su sve manje, materijali se recikliraju.. Nekad treba uložiti u stil, ali mislim da je još važnije da svi zajedno čuvamo planetu.

FM42: Koji je vaš omiljeni outfit, koji rado nosite preko dana?
Preko dana volim opuštene kombinacije i da se osećam što prijatnije, tako da su moj izbor farmerke, džemper, ili duks i kaput.

FM42: Tri pesme koje trenutno slušate na repeat su?
Lana Del Rey-Blue Jeans, Sia-Unstoppable i Justin Timberlake-Mirrors.

FM42: Šta želite da poručite našim čitaocima?
Da prate svoje snove i nikad ne odustaju. A dok čitaju ovaj intervju da postave sebi 3 cilja i ispune bar jedan u 2023. godini.

Fotograf: Miša Obradović
Šminka i frizura: Svetlana Sremčević
Stajling: Vladana Veljković

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts