Ana Savić: “Fokusirana sam na svoj lik koji tumačim i s obzirom da nisam glumica trudim se da što više naučim od svojih kolega kako bih mogla to i da primenim”

FM42 magazin je porazgovarao sa  jednom od glavnih glumica domaće verzije serije ” Dinastija” koja nam je otkrila ko joj je pomogao da usavrši glumu, ispričala zanimljivu anegdotu sa seta i otkrila koji odevni komad najviše voli da nosi ovih dana.


FM42: Ana, imamo priliku da vas gledamo u seriji Dinastija. Kako ste se pripremali za ulogu Kristine?
U pripremi za ulogu Kristine Kadić pomogla mi je naša poznata glumica i profesorka Dijana Marojević kojoj sam beskrajno zahvalna na svemu što me je naučila.

FM42: Zanimljiva anegdota sa seta …
Anegdota sa seta ima mnogo. Zapravo se prava jedna serija dešava iza kamera.Kada sa istim ljudima provodite svaki dan po 12 sati atmosfera postaje u nekom trenutku porodična.Smeha i dobrog raspoloženja ne manjka na setu.Vrlo često se dese neke ne predvidjene situacije kao recimo kada smo snimali sa konjem koji je pojurio ne kontrolisano sa mojim kolegom na njemu pre nego što je uzeo uzde. Svi smo se prepali u tom trenutku medjutim na svu sreću sve se dobro završilo.

FM42: Šta vam još pored glume okupira pažnju?
Trenutno samo gluma, fokusirana sam na svoj lik koji tumačim i s obzirom da nisam glumica trudim se da što više naučim od svojih kolega kako bih mogla to i da primenim.

FM42: Kako bi opisali vaš stil odevanja?
Moj stil odevanja bih opisala kao sportsku eleganciju. Mada sve zavisi od raspoloženja ali i od prilike. Uglavnom sam trenutno u fazi rolki, često ih nosim, volim da ih kombinujem sa džinsom i martinkama.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts