Search
Close this search box.

PROSLAVLJENA CROSSOVER PIJANISTKINJA ANDRIJANA ARLEN PREDSTAVLJA NOVI SINGL  „CONFUSION“

RAHMANJINOV U TRAP I DANCE ARANŽMANU – PROSLAVLJENA CROSSOVER PIJANISTKINJA ANDRIJANA ARLEN PREDSTAVLJA NOVI SINGL  „CONFUSION“

Proslavljena crossover pijanistkinja Andrijana Arlen predstavlja svoj novi singl „Confusion“, kompoziciju Rahmanjinova koju je odlučila predstaviti u crossover stilu, u trap i dance aranžmanu!
Novi singl za koji je sama uradila aranžmane prati i ekstravagantan i futuristički video spot koji je sniman u Beogradu, na lokaciji Filmskog studija Avala u Beogradu, u produkciji kompanije PhD Production, na čelu s Radomirom Rašom Novakovićem i pod rediteljskom palicom Nebojše Jokića.

Andrijana Arlen je poreklom Makedonka, a klavir je počela svirati sa osam godina kada joj je otac poklonio prvi koncertni klavir. Nakon što je 2006. godine diplomirala na Muzičkoj akademiji u Skoplju, napušta rodnu Makedoniju i seli u Malmö, gde je magistrirala muzičku pedagogiju, te nastavila živeti i raditi u Švedskoj. Njen album prvenac „Chasing Dreams“, na kojem je objavila svoje virtuozne crossover izvedbe odabranih kompozicija velikih klasičnih majstora, Baha, Šopena, Betovena, Rahmanjinova i Mocarta, doneo joj je veliku popularnost u Švedskoj i širom Evrope, a iza nje su i vrlo zanimljive muzičke saradnje sa svetskim zvezdama, poput one koju je realizovala na pesmi “What Child Is This” s američkim reperom, muzičkim producentom i trostrukim dobitnikom Grammy nagrade Deezleom.
Arlen se trenutno želi posvetiti promociji svog rada u regiji, a posebno u Srbiji koju oseća kao svoju drugu domovinu.

„Najčešće nastupam u Švedskoj, Danskoj, Nemačkoj i Italiji, a imala sam i sjajnih koncerata u Bugarskoj. Na tom putu uspeha nekako mi nije prirodno da svoje stvaralaštvo predstavljam samo daleko od kuće, zato sam odlučila u ovom razdoblju posebnu pažnju posvetiti Srbiji i Beogradu, jer Beograd je moj drugi dom!“, kaže Arlen, koja živi na relaciji Švedska – Srbija.
„Klasična muzika je danas nezanimljiva za mlađe generacije, a moja je misija da kroz ovakve crossover projekte to promenim. Oduvek sam sanjala velike snove, a s novim singlom ‘Confusion’ sam napokon unutar crossover žanra pronašla svoj autentični muzički stil“, zaključuje Andrijana Arlen koja ovih dana u Beogradu promoviše svoj novi singl i video spot.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup