Search
Close this search box.

Mila Sila kreće u osvajanje Youtube trendinga

Mila Sila kreće u osvajanje Youtube trendinga

Najveća muzička senzacija u nastavku legendarne filmske komedije „Munje Opet“ je neodoljiva Mila Sila, koja kreće u osvajanje muzičkog trendinga na Youtube-u.

Popularna komedija „Munje“ s početka 2000-tih koja je na prečac osvojila publiku i brzinom svetlosti stekla kultni status, pored odlične priče i glumačke podele, izdvojila se originalnim soundtrackom koji je pratio ovo ostvarenje. Kao i pre punih 20 godina, dugoočekivani nastavak pod nazivom „Munje Opet“, čija je premijera zakazana za 29. mart u mts Dvorani, obojen je dobrom muzikom za koju su zaduženi Prti Bege&Hornsman Coyote, Coby, Vizelj, Sitzpinker, Sasha, Jarboli, Baby Motorolola, i mnogi drugi.
Posebna muzička poslastica je spot Mile Sile, muzičke zvezde u usponu koju u nastavku filma tumači Miona Marković.

Savremena srpska muzička zvezda koja živi od milionskih YouTube pregleda, u viralnom vrtlogu Instagrama i TikToka, uz neizbežna vikend gostovanja pred dijasporom, nalazi se u centru novog zapleta koji staru ekipu vodi čak u Beč.

Autor pesme je Coby u produkciji Bassivity digital.
Ekipa filma pustila je specijalni muzički video kao najavu koji možete pogledati na linku:

Legendarna ekipa predvođena Sergejem Trifunovićem, Borisom Milivojevićem, Nikolom Đuričkom, Sekom Sablić, Majom Mandžukom, Milicom Vujović, Draganom Macom Marinkovićem, Mionom Marković, Vladom Kovačevićem, upotpunjena je i mladim glumcima: Ivanom Zečević, Markom Pavlovićem i Stojšom Oljačićem, ali i poznatim reperima Ivanom Ivanovićem Juiceom i Smoke Mardeljanom.

FOTO: Aleksandar Letić

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Sassy La Femme

Fashionmag42 magazin porazgovarao je sa Emilijom Stojaković osnivačem brenda “Sassy La Femme” i Vanjom Bajević dizajnerkom brenda. Otkrile su nam kako je izgledao njihov razvojni

Svaki dan, je DIESEL dan

Kancelarija, klub ili kafić samo su neka od mesta na kojima možete da se od glave do pete obučete u DIESEL, a evo naših predloga