Search
Close this search box.

ZA PRVU POMOĆ KOŽI U SVAKOM DOMU: CICAPLAST BAUME B5+ SA UNAPREĐENOM FORMULOM

Univerzalni Cicaplast Baume B5 proizvod za negu kože brenda La Roche-Posay zadobio je poverenje ukućana svih uzrasta, a sa novom formulacijom za bržu i bolju obnovu kože već od prvog dana oduševiće one kojima je potrebna nega usled posekotina, opekotina, svežih tetovaža i drugih iritacija na koži.

Veliki oslonac u borbi protiv ogrebotina, suve, iritirane kože i ostalih promena na njoj nastalih usled spoljnih uticaja i omiljeni saveznik u svakom domu, Cicaplast Baume B5+, u apotekama je dostupan u novoj unapređenoj formuli. Osim postojećeg Madecassoside-a, umirujućeg pantenola i antibakterijskih agensa, obogaćen je i inovativnim kompleksom prebiotičkih aktivnih sastojaka TRIBIOMA, rebalansira mikrobiom iritirane kože kako bi poboljšao kvalitet i smanjio tragove oštećenja već od prvog dana korišćenja.

Ultra-obnavljajući Cicaplast Baume B5+ klinički je testiran na skoro 10.000 pacijenata* i potvrđeno targetira 14 stanja kože, kao što su: suva koža, suve usne, koža sklona atopiji, površinsko crvenilo bebine guze, iritacije nakon lasera i epilacije, opekotine ili posekotine, post dermatološki tretmani i druge iritacije ili oštećenja kože.

Nova, unapređena formula obnavlja barijernu funkciju kože, u trenu smiruje, ubrzava i poboljšava proces prirodnog oporavka kože i smanjuje fleke nakon ožiljaka.

VIŠENAMENSKA I SIGURNA POMOĆ OMILJEN I KOD RODITELJA

Ranice od ogrebotina nestaju bez traga, nelagodnosti kože lica izazvane hladnim vazduhom su umirene, a pelenski osip više nije uzrok neprospavanih noći**.


Kada je u pitanju briga o koži kojoj je potrebna dodatna nega, stručnjaci su se usaglasili da je najvažniji izbor kvalitetnog i proverenog proizvoda, kao i poštovanje saveta dermatologa i izbegavanje rutina koje dodatno iritiraju kožu kao što su tuširanje vrelom vodom, trljanje peškirom ili korišćenje proizvoda sa parfemima.


Ukoliko se Cicaplast do sada nije nalazio u vašem neseseru za prvu pomoć, prava je prilika da svoje mesto nađe Cicaplast Baume B5+ i da se uverite zašto korisnici ali i dermatolozi toliko vole ovaj nezamenljivi balzam.
Cicaplast Baume B5, preporučena informativna cena: 1,098,00 RSD

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Sassy La Femme

Fashionmag42 magazin porazgovarao je sa Emilijom Stojaković osnivačem brenda “Sassy La Femme” i Vanjom Bajević dizajnerkom brenda. Otkrile su nam kako je izgledao njihov razvojni

Svaki dan, je DIESEL dan

Kancelarija, klub ili kafić samo su neka od mesta na kojima možete da se od glave do pete obučete u DIESEL, a evo naših predloga