Search
Close this search box.

FashionMag42 vam predstavlja Styx

FM42: Jelena, kada ste odlučili da dizajnirate natik i zašto baš ime Styx?
Pre dve godine sam počela sa izradom nakita kao dodatnim poslom.U međuvremenu je ljubav prema umetnosti i ručnom radu prošla svoje transformacije i dizajn koji sada predstavljam je moje trenutno dostignuće u ličnom i umetničkom razvoju.
Ime je inspirisano grčkom mitologijom i rekom Styx , i u svom metaforičnom smislu za mene znači mesto susreta različitih dimenzija- pojavnog i onostranog, razumljivog i nedokučivog.
FM42: U čemu pronalazite inspiraciju?
Inspiraciju pronalazim u mašti o junacima intergalaktičkog broda koji putuju kroz različite svetove i u tome šta bi oni nosili i kako bi se oblačili na različitim svečanostima i u posetama drugim planetama.
FM42: Koje materijale najviše koristite za izradu nakita?
Najviše koristim metal – hirurški čelik u vidu lanaca različitog dizajna kao i žicu od istog. Tu su i određene vrste poludragog kamena – (pirit,hematit,ahat itd) koje kombinujem sa metalom kao i sitne miyuki perle.
FM42: Kome je namenjen i gde možemo da saznamo više o brendu?
Namenjen je hrabrim ženama vanvremenskog stila i moćnog intelekta. Više o brendu možete saznati na mojoj instagram stranici styx_nakit , na kojoj kroz vizuelni i narativni sadržaj predstavljam svoju ideju i stil.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup