Search
Close this search box.

FashionMag42 vam predstavlja Pivoine Aristocrate

FM42: Kada ste odlučili da se bavite modnim dizajnom?
Još kao devojčica sam sanjala o tome da jednoga dana imam svoj modni brend i da moje haljine nose sve žene ovog sveta. Uvek sam bila kreativna duša i uvek sam crtala.
Definitivno sam odlučila da pokrenem taj projekat u februaru 2021 nakon vrlo teškog životnog perioda. Prosto ta godina nije smela da se završi kako je počela. To mi je bila misija i pravi trenutak da se rodi Pivoine Aristocrate.

FM42: Šta vas inspiriše u procesu izrade kolekcije?
Inspirišu me film, muzika, istorija, žensko telo, mesec, zvezde i planeti. Inspiriše me život i ono sto me čini srećnom. Iako sam obelodanila tek drugu kolekciju, treća, četvrta i peta su mi već, kako kažu, u šteku. Inspiracija mi je najlakši deo posla. Najveća prepreka sa druge strane su mi preciznost i perfekcionizam. Svaki komad lično kontrolišem pre slanja ili predaje u Open Concept Store, gde haljine mogu da se probaju i kupe lično. Svaki šav mora biti simetričan i čist. To je taj neki minimum koji mogu da garantujem za svaku moju haljinu.

FM42: Koje materijale najviše koristite?
Koristim materijal koji mi je pod prstima prijatan i za koji smatram da će izgledati lepo na ženskom telo, nebitno da li to telo bilo mršavo ili curvy. Verujem u organske i ekološke tkanine, ali više verujem u suprostavljanje brzoj modi. Haljine Pivoine Aristocrate su ručno radjene. Uglavnom se rade po meri i prate sopstveni trend.

FM42: Kome su namenjeni vaši modeli i gde možemo da saznamo više o brendu?
Modeli su namenjeni svim jakim, lepim, samouverenim ženama, što podrazumeva sve žene. Ženama koje uživaju da danas budu jedno, sutra nešto totalno drugo, a uvek same svoje – isto kao što su i moje kolekcije iz sezone u sezonu potpuno nova priča. Posetom Instagram naloga @pivoine.aristocrate i web shop-a www.pivoinearistocrate.com uvek ćete biti informisani o novim kolekcijama i dešavanjima oko brenda.

FM42: Kakvi su vam dalji planovi?
Da rastemo, učimo, pomeramo granice. Želim najbolje kolekcije sa najboljim kampanjama. Planiram u nekom prvom mahu da vremenom otvorim svoj atelje, gde moje mušterije mogu od početka procesa da se osećaju kao boginje, a ne tek kada obuku kreaciju.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup