Search
Close this search box.

Valentina Stević:Nika’s torbe su za mene motiv i potvrda da ovo što radim ima smisla

FM42: Valentina, šta vas je inspirisalo da počnete da dizajnirate torbe?
Trenutak kada sam poželela da sebi isheklam torbu, probudio je sećanje  na sitne korake iz detinjstva u svetu ručnog rada koji su tada bili samo puka radoznalost. Ta iskra je bila dovoljna da se rodi ljubav, probudi masta i kreativnost i nastane brend Nika’s bags.

FM42: Od kojih materijala ih najčešće izradjujete i koliko vremena je potrebno da se izradi jedna torba?
Materijali koje koristim su raznovrsni. Počev od rafije koja je za leto izuzetno lagana i lako prilagodljiva uz svaki stil odevanja, bilo da je plažna ili torba za setnju. Tu su konci od pamuka, polipropilenski, reciklirane pamučne trake a zimi vuna koja greje i ruke i dušu.
U zavisnosti od vrste materijala, zahtevnosti modela a i same dostupnosti repromaterijala na trzištu, potrebno mi je od 7-15 dana da uradim jednu torbu.
FM42: Kome je namenjen asortiman iz vaše ponude?
U kolekciji Nika’s bags možete naći modele koje ćete rado nositi svakodnevno ali i one za večernje izlaske. Zato su namenjeni svim damama koje prvenstveno vole i cene ručni rad, koje odvazno nose unikate, koje drže do sebe i neguju svoj jedinstveni stil i ne plaše se da budu drugačije i posebne. Zato sam izuzetno zadovoljna i srećna kada neko prepozna svu ljubav, trud i rad utkan u svaku petlju i uziva noseći svoj primerak. Povratne reakcije zadovoljnih dama koje nose Nika’s torbe su za mene motiv i potvrda da ovo što radim ima smisla. Već tri godine uzžvam stvarajući modele koji se nose širom naše zemlje i inostranstva.
FM42: Gde možemo da saznamo više o vašem brendu?
Ono sto radim detaljnije možete pogledati na instagram stranici @nikas_bags a ja sam tu da odgovorim na sva vaša pitanja i pomognem u izboru.
FM42: Kakvi su vam planovi za budućnost?
Moja želja je da u budućnosti , radeći ono što volim i u čemu uživam približim svakom od Vas tu čaroliju ručnog stvaralaštva i ukažem na pravu vrednost, pogodnosti i zadovoljstvo koje ovi jedinstveni komadi pružaju. Zato je na damama da ponesu svoj model i lično se uvere.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup